Jan Vegter gekwalificeerd als Magister Vini - Perswijn
Nieuws

Jan Vegter gekwalificeerd als Magister Vini

Nederland heeft er sinds 19 maart een nieuwe Magister Vini bij! Officieus althans, want de officiële diploma-uitreiking is pas dit najaar na de ceremoniële presentatie en verdediging van zijn scriptie.
De gelukkige is Jan Vegter uit Bilthoven. Hij is daarmee pas de zesde kandidaat die met succes de serie zware examens heeft afgelegd en de eerste ‘liefhebber’ die zich met deze prestigieuze titel mag sieren. Daarmee heeft hij laten zien dat de aanhouder wint. Voor Jan wogen de laatste loodjes namelijk het zwaarst. Zijn allerlaatste proefexamen dreigde tot een obstakel te worden, terwijl ook het onhandige optreden van de examencommissie bij de beoordeling van zijn scriptie zijn gemoedsrust geen goed gedaan kan hebben.Jan wijdde die scriptie met als thema de wijnen uit de Provence toekomst aan een van zijn favoriete, maar in zijn optiek ook onderschatte wijngebieden. In een van de komende nummers van Perswijn zal hij als kersverse MV daarover een artikel publiceren. Voor nu: proficiat!  

Reageer op dit item