Te toevallig om waar te zijn - Perswijn
Andermans woorden

Te toevallig om waar te zijn

Halverwege oktober was de 8 jaar oude Rioja van Valsacro – tot grote spijt van een groot deel van onze klanten – voor we het doorhadden helemaal uitverkocht. Destijds hebben we alles in het werk gesteld om deze wijn opnieuw te bemachtigen, echter was de complete voorraad van deze ongekend populaire wijn al vergeven….
Nu kregen we vorige week het enorm goede nieuws van de wijnmaker dat er een order op het allerlaatste moment is geannuleerd en dat wij de vrijgekomen dozen mogen overnemen! Daarom mogen we u deze topwijn dus nog één keer aanbieden voor de ongelofelijke prijs van slechts 9,99 (elders 60 Dollar)! Vrienden en familie zullen nog lang napraten over de verfijnde smaak van deze topwijn (natuurlijk niet vertellen dat u er minder dan tien euro voor heeft betaald).

Zo’n dubieuze tekst kan natuurlijk alleen maar afkomstig zijn van de fantasten bij Wijnvoordeel.

 

Reageer op dit item