Sprankelend voetbal - Perswijn
Andermans woorden

Sprankelend voetbal

Het huis Taittinger was altijd al intens verbonden met voetbal. Als klein jongetje zag Pierre-Emmanuel Taittinger, nu President van het Huis Taittinger, zijn vader, de burgemeester van Reims, de eerste bal werpen tijdens de finale van de Champions league tussen Real Madrid en Reims in 1959….
Het sprankelende gevoel van zo'n finale was nu voor altijd verenigd met de karakteristieke waarden van Champagne; voortreffelijkheid, feestelijkheid, vreugde en humaniteit. Sindsdien is Champagne Taittinger gelieerd aan verscheidene Europese voetbalclubs. En als Officiële FIFA Champagne zal Taittinger op internationaal niveau mensen verenigen in hun bevlogenheid voor uitmuntende sportieve prestaties.

Persbericht van de importeur van Champagne Taittinger. Los van het ietwat lachwekkende taalgebruik, de Champions League bestond in 1959 nog niet.

Reageer op dit item