Perswijn 25 jaar - Perswijn
Nieuws

Perswijn 25 jaar

Dit jaar bestaat Perswijn 25 jaar en dit zilveren jubileum vieren we het hele jaar met speciale artikelen in het tijdschrift, een unieke Jubileumproeverij en met verschillende acties op Facebook en deze website!


De allereerste editie van Perswijn verscheen op 23 april 1988. Sindsdien heeft het blad uiterlijk meer dan één metamorfose ondergaan, maar aan de inhoud is weinig veranderd. Nog steeds is het motto: ‘onafhankelijk en toegankelijk schrijven voor de wijnliefhebber’.

Perswijn Magazine

Perswijn nummer 1 van 2013 zal bol staan van ‘hoe het was’ in 1988 en ook in de overige nummers van 2013 zullen we hier en daar stilstaan bij de afgelopen 25 jaar, met aandacht voor artikelen uit oude edities van Perswijn, abonnees die vanaf het prille begin lid zijn van het tijdschrift, en elk nummer een top 25 van wijnen, wijnhuizen en wijnpersoonlijkheden.

Perswijn Evenementen

De vaste bezoeker van de Perswijn evenementen kan 26 mei 2013 alvast in zijn agenda aanstrepen: dan zal de Perswijn Zomerproeverij helemaal in het teken staan van het Jubileum! In het Mövenpick Hotel in Amsterdam zullen bijzondere wijnen te proeven zijn in de thema’s jubileumbubbels, eetrosé, cool rouge en zwoel wit. Verder kan het publiek de beste Jubileum-bubbel verkiezen, zullen er verschillende masterclasses en paneldiscussies plaatsvinden, en introduceren we de Wijnpersoon van het jaar.


Perswijn Facebook

Hou Facebook het hele jaar in de gaten voor speciale acties omtrent het Jubileum! Gratis kaarten voor de Perswijn Zomer- en Winterproeverij, polls, kortingacties, en natuurlijk het laatste nieuws. www.facebook.com/Perswijn.

Klik hieronder voor een overzicht van 25 jaar Perswijn covers!

Reageer op dit item