De Wijnparade is anders - Perswijn
Persberichten

De Wijnparade is anders

De 7e editie van De Wijnparade is op zondag 17 maart 2013 te gast bij Scholen in de Kunst in Amersfoort. Wijnliefhebbers zijn tussen 14.00 en 17.00 uur van harte uitgenodigd om kennis te maken met een 10-tal gespecialiseerde importeurs en hun wijnen.
De Wijnparade voldoet duidelijk aan de behoefte van wijnliefhebbers: op een unieke locatie en in ontspannen sfeer kan men een 40-50 bijzondere wijnen met een goede prijs-kwaliteitverhouding proeven.

De Wijnparade onderscheidt zich doordat de importeurs zich bewust hebben gespecialiseerd, waardoor ze de wijnstreek of het wijnland goed kennen. Ze weten als geen ander kleine ambachtelijke producenten te vinden die kwalitatief hoogwaardige wijnen voor een redelijke prijs produceren, vaak op dusdanig bescheiden schaal dat ze voor de grote commercie oninteressant zijn. Bij de Wijnparade vindt men bovenal karaktervolle wijnen uit Italië, Frankrijk, Oostenrijk, Duitsland, Spanje, Portugal en Hongarije die op duurzame wijze worden geproduceerd en elke een uniek verhaal hebben.

De wijnliefhebber die eens iets anders wil dan de bekende mainstream wijnen of ‘grote etiketten’ is bij De Wijnparade aan het juiste adres. Op zondag 17 maart dus bij Scholen in de Kunst in Amersfoort. Op de dag zelf wordt er een aantrekkelijke dooskorting gehanteerd en bovendien kan de wijn direct mee naar huis worden genomen. Het entreegeld van €7,50 p.p. wordt bij een afname van minimaal 12 flessen verrekend.

Aanmelden (niet verplicht) kan via: www.wijnparade.nl.

Meer weten over De Wijnparade? Kijk dan op onze website www.wijnparade.nl en volg ons op Twitter (@wijnparade) en Facebook (wijnparade). Entreegeld bedraagt €7,50 p.p.

Reageer op dit item