Informatieavond Magister Vini - Perswijn
Nieuws

Informatieavond Magister Vini

Op maandagavond 19 november a.s. verzorgt de Stichting Magister Vini in samenwerking met de Wijnacademie een voorlichtingsavond over het hoogste wijnexamen in Nederland en het bijbehorende begeleidingstraject: Magister Vini.
De titel Magister Vini is inmiddels al weer tien jaar geleden in het leven geroepen om mensen die beroepsmatig actief zijn in de wijnbranche de gelegenheid te bieden hun kennis over wijn en over de handel op het hoogste niveau te toetsen.

Op dit moment zijn vijf personen voor het examen geslaagd en in het bezit van de titel Magister Vini, maar er zullen er binnenkort waarschijnlijk meer volgen. Zij komen mede voort uit het succesvolle begeleidingstraject tot het examen MV dat de Wijnacademie sinds een aantal jaren aanbiedt, een traject dat de komende jaren kwalitatief nóg hoogwaardiger zal worden.

De Stichting Magister Vini en de Wijnacademie organiseren een voorlichtingsavond voor vinologen en wijnprofessionals waarbij een goed idee gegeven wordt van de inhoud, het niveau en de organisatie van het traject en het examen dat afgelegd moet worden.

Klik op de bijlage voor de uitnodiging en het programma van 19 november.

De Stichting Magister Vini en de Wijnacademie heten u van harte welkom!

Reageer op dit item