Binnenkort in uw brievenbus: special Duitsland - Perswijn
Nieuws

Binnenkort in uw brievenbus: special Duitsland

Perswijn heeft dit jaar, naast de supplementen over Piemonte, Alsace, Spanje en Nieuw Zeeland (te verschijnen bij nummer 7), nóg een special in petto voor de abonnee: Duitsland. Deze zal los verschijnen, niet als bijlage bij Perswijn.


De special is tot stand gekomen in samenwerking met het Duits Verkeersbureau, die de promotie verzorgt voor Duitsland als wijnland en tevens de wijngebieden als vakantiebestemmingen op de kaart wil zetten.

In het supplement zullen alle belangrijke wijngebieden uitgebreid besproken worden, waarbij de focus zal liggen op Rheinland-Pfalz, dé Duitse wijndeelstaat bij uitstek, en zijn zes wijngebieden: Ahr, Mittelrhein, Mosel, Nahe, Rheinhessen en Pfalz.

Het supplement bevat daarnaast een interview met Alain Jacobs, boegbeeld van het informatiebureau voor Duitse Wijn, en een overzicht van de achttien belangrijkste sites over wijn en wijn(vakantie)gebieden in Duitsland.

Dit supplement zal in de eerste week van oktober in uw brievenbus liggen, mits u abonnee bent. Tevens is deze special vanaf de tweede week van oktober voor iedereen als bladerboek te bekijken op deze site.

Kijk voor toeristische informatie over wijngebieden op www.germany.travel/wijn.

Omslag: Pünderich aan de Mosel © Rheinland-Pfalz Tourismus GmbH.

Reageer op dit item