Roussillon Dessert Trophy - Perswijn
Nieuws

Roussillon Dessert Trophy

Ga de uitdaging aan en verzin de beste combinatie tussen een zelfgekozen Vin Doux Naturel uit de Roussillon én een dessert met gedroogd fruit en/of honing.
Tot PR vraagt uw aandacht voor een unieke kans om op hoog  niveau een dessert te bereiden met bijpassende wijn.

Klik hier voor meer informatie, het inschrijfformulier en een overzicht van de te winnen prijzen. Inschrijven kan nog tot 25 mei!

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrieven en ontvang uitnodigingen voor wijnproeverijen, wijntips, het laatste wijnnieuws en onze flesaanvraag.

Bij inschrijving ontvangt u gratis het e-book van Lars Daniëls MV over terroir. Meer dan 20.000 wijnliefhebbers en 900 importeurs ontvangen onze nieuwsbrief.

Zijn uw gegevens veranderd? Schrijf u met uw oude e-mailadres opnieuw in en u krijgt de mogelijkheid om uw gegevens aan te passen.

Reageer op dit item

nl Nederlands