Perswijn 1 ook verkrijgbaar voor op de iPad - Perswijn
Persberichten

Perswijn 1 ook verkrijgbaar voor op de iPad

De eerste editie van Perswijn in 2012 ligt sinds vorige week in de winkels of op de deurmat. Daarnaast is het blad ook weer digitaal verkrijgbaar voor uw iPad!
In dit nummer:

… maken we een wijnreis door Brussel. Tweetalig, werelds en dorps tegelijk, bruisend, mooi en vaak ook lelijk, een verwarrende stad, maar vooral een plek om te genieten! Eén wijnreis is niet genoeg!

… blikken we vooruit op Grootse Wijnen van Kleine Importeurs. Dit evenement organiseren we voor de derde keer, in samenwerking met de Kleine Wijnimporteurs. Op zondag 15 en maandag 16 april verzamelen deze zich wederom in Showkas de Arendshoeve in Aalsmeerderbrug; klik hier voor meer informatie en kaarten.

… introduceren we een nieuwe serie artikelen: Beroemde wijngaarden. Perswijn neemt u mee naar bijzondere wijngaarden in de hele wijnwereld. We duiken in het terroir én nemen twee mooie wijnen uit elke wijngaard onder de loep, van twee verschillende producenten. Brandende vraag: wat bepaalt nou het verschil tussen die twee wijnen?

windt Jancis Robinson zich op over de ecologische voetafdruk van wijnproductie. Wijn maken en drinken lijkt een relatief onschuldige, natuurlijke zaak, maar dat is helemaal niet zo: de productie en consumptie van wijn kan heel belastend zijn voor het milieu! Er zijn alternatieven!

Dit, en nog veel meer nieuws en wetenswaardigheden over wijn, kunt u lezen in Perswijn 1. Klik op het plaatje hieronder om uw digitale Perswijn te bestellen!Reageer op dit item