Zweverige prietpraat - Perswijn
Andermans woorden

Zweverige prietpraat

De gastronomie anno 2012 heeft een nieuwe dimensie gekregen: het goede gevoel staat centraal. Ook wel duurzaamheid genoemd.
De moderne Gastronomie (sic) herstelt en versterkt de band tussen de keuken en de natuur. In De Echoput zijn we daar bewust mee bezig. Het geeft een goed gevoel om samen te werken met lokale boeren en producenten. De heerlijke gerechten die onze Chefkok (sic) Leendert Scholtus maakt,, zijn een stimulans voor onze leveranciers om door te gaan op de zuivere en pure weg.

Mededeling van Hotel Gastronomique De Echoput. Binnenkort wellicht met een arrangement waarin boomknuffelen is opgenomen.

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrieven en ontvang uitnodigingen voor wijnproeverijen, wijntips, het laatste wijnnieuws en onze flesaanvraag.

Bij inschrijving ontvangt u gratis het e-book van Lars Daniëls MV over terroir. Meer dan 20.000 wijnliefhebbers en 900 importeurs ontvangen onze nieuwsbrief.

Zijn uw gegevens veranderd? Schrijf u met uw oude e-mailadres opnieuw in en u krijgt de mogelijkheid om uw gegevens aan te passen.

Reageer op dit item

nl Nederlands