Vooraankondiging Sterren Bib Gourmand Gala 2011 - Perswijn
Nieuws

Vooraankondiging Sterren Bib Gourmand Gala 2011

Zoetermeer, 12 november 2011. Het is ons een genoegen om u hierbij de vooraankondiging te sturen voor het Sterren Bib Gourmand Gala 2011.
Na vijf zeer succesvolle edities aan het begin van deze eeuw en na een pauze van zes jaar, wordt het Sterren Bib Gourmand Gala door L’Exception Lenselink in geheel vernieuwde opzet én in samenwerking met nieuwe partners georganiseerd.

Het Sterren Bib Gourmand Gala 2011 vindt plaats op maandag 12 december 2011 van 18.00 uur tot 01.00 uur in de Grand Ballroom van Hotel Okura Amsterdam.

Voor deze speciale avond worden alle restaurateurs/chefs uitgenodigd die in het jaar 2011 én 2012 in het bezit zijn van één of meerdere Michelin-sterren en een Bib Gourmand. Daarnaast worden de hoteliers van de vijfsterrenhotels uitgenodigd, de hoteliers die met hun bedrijf in de gids zijn gewaardeerd met een ‘rood huisje’ en belangrijke vertegenwoordigers uit de horecabranche.

Het Sterren Bib Gourmand Gala 2011 wordt een belangrijk evenement met vanzelfsprekend gepaste culinaire invulling, champagnes, wijnen en bijzonder entertainment. De dress code deze avond is Black Tie.

De officiële uitnodiging wordt binnenkort (per post) toegezonden. Hierin zullen wij u informeren over de exacte invulling van deze avond. Wilt u hiervoor per omgaande uw privé- of zakelijk adres per omgaande aan ons doorgeven via info@sterrenbib.nl

Kortom, tijdens het Sterren Bib Gourmand Gala 2011 proosten wij samen met restaurateurs, chefs en hoteliers op hun bijzondere geleverde prestatie(s).

Wilt u de datum alvast in uw agenda zetten?! De officiële uitnodiging met het antwoordformulier volgt spoedig en zodra wij uw postadres hebben ontvangen.

Twitter: @sterrenbib

info@sterrenbib.nl

www.sterrenbib.nl

Reageer op dit item