Genomineerden Columbus Trofee 2012 zijn bekend! - Perswijn
Nieuws

Genomineerden Columbus Trofee 2012 zijn bekend!

Maastricht 20 oktober 2011 – Op woensdag 12 oktober jl. vond de tweede jurybijeenkomst van de Columbus Trofee plaats. De deskundige jury heeft zich gebogen over de laatste 13 kanperswijnen, waarvan zeven kanperswijnen door de jury genomineerd zijn.
De kwaliteit van de startende ondernemers is dit jaar erg hoog. De jury had dan ook een zware dobber aan deze selectieronde. De volgende ondernemers zijn genomineerd en strijden om de titel Columbus Trofee 2012:

Remy Bordewin – Admirror

Fernand Molenschot – Star Cuisine

Hieke de Winter – Terras & Co

Hubert von Heijden – Flexotels

Servaas de Kok – Emotional Packaging Solutions

Laurent Scholten – Social Addicts

Marcel Meijer – Vinco

De weg naar het Columbus Plein

De Columbus Trofee is een aanmoedigingsprijs voor startende en eigenzinnige ondernemers, die werkzaam zijn als toeleverancier aan de horeca. Mise en Place en MECC Maastricht initieerden de Columbus Trofee. De volgende jurybijeenkomst vindt plaats op vrijdag 18 november, waar de zeven genomineerden zich presenteren voor de jury. Na deze ronde blijven er vier finalisten over, die een gratis beursstand gelegen aan het Columbus Plein op de horecavakbeurs BBB krijgen, van 30 januari t/m 2 februari 2012 in MECC Maastricht. De winnaar krijgt natuurlijk de trofee. Daarnaast ontvangt de winnaar een cheque ter waarde van € 2.500,-.

Columbus Dream Boulevard

Ook dit jaar kunnen ondernemers weer profiteren van hun eerdere nominatie voor de Columbus Trofee. Op de speciale “Columbus Dream Boulevard”, gelegen naast het Columbus Plein op de BBB, kunnen oud-kanperswijnen tegen gereduceerde prijzen standruimte huren. Niemand gaat dus met lege handen naar huis!

Meer informatie www.columbustrofee.com

Reageer op dit item