Organisatie WijnWebWinkel verkiezing van By the Grape naar Perswijn - Perswijn
Nieuws

Organisatie WijnWebWinkel verkiezing van By the Grape naar Perswijn

De organisatie van de jaarlijkse WijnWebWinkel verkiezing is met ingang van heden door wijnportaal By The Grape overgedragen aan wijntijdschrift Perswijn. By the Grape opende op 14 september jongstleden een eigen online wijnwinkel en vindt hiermee hun rol als onafhankelijke organisator ongeloofwaardig.

PW_BTG2

De organisatie van de jaarlijkse WijnWebWinkel verkiezing is met ingang van heden door wijnportaal By The Grape overgedragen aan wijntijdschrift Perswijn. By the Grape opende op14 september jongstleden een eigen online wijnwinkel en vindt hiermee hun rol als onafhankelijke organisator ongeloofwaardig. De lopende, 3e, editie wordt meegenomen in de lopende editie van Perswijn’s WijnWinkel van het Jaar verkiezing.

WijnWebWinkelverkiezing

Net als bij de WijnWinkel van het Jaarverkiezing wordt er in de WijnWebWinkel verkiezing een beste winkel verkozen, maar dan een winkel op internet. Wijnliefhebbers kunnen online hun favoriet nomineren waarna een onafhankelijke vakjury de uiteindelijke winnaar kiest. Op de wijnproeverij Klassiek Europa op 16 oktober in Noordwijk worden de uiteindelijke winnaars van beide verkiezingen bekendgemaakt en gehuldigd.

“By The Grape is van een online wijnmagazine uitgegroeid tot een professioneel wijnbedrijf. We staan op het punt een webwinkel te openen en willen belangenverstrengeling voorkomen. Met deze reden konden we de verkiezing niet langer organiseren, vonden we. Wel was meteen duidelijk dat deze moest blijven bestaan. Perswijn heeft inmiddels zeer veel ervaring met verkiezingen en is een onafhankelijke partij. Bovendien worden de winnaars van beide verkiezingen tradioneel onthuld op een evenement dat Perswijn jaarlijks organiseert. Voor ons is Perswijn dus een logische kandidaat om de organisatie aan  over te dragen”, aldus Derrick Neleman van By The Grape.

“Toen Bythegrape.com de WijnWebWinkel verkiezing lanceerde zagen we direct in dat ze daarmee een niet te missen tak in de branche aanboorden. We zijn verheugd dat wij nu deze gewaardeerde verkiezing mogen voortzetten en hopen het imago van de prijs hoog te houden”, aldus Sjoerd de Groot van Perswijn.

WijnWinkel van het Jaar

Net als bij de door Perswijn georganiseerde WijnWinkel van het Jaar verkiezing wordt er in de WijnWebWinkel verkiezing een beste winkel verkozen.  Wijnliefhebbers kunnen online hun favoriet nomineren waarna een onafhankelijke vakjury de uiteindelijke winnaar kiest. Op de wijnproeverij Klassiek Europa op 16 oktober in Noordwijk worden de uiteindelijke winnaars bekendgemaakt en gehuldigd.

Kijk voor meer informatie op www.bythegrape.com/wijnwebwinkel en www.wijnwinkelvanhetjaar.nl

Reageer op dit item