Advertorial: BVA Wine Auctions, altijd wat te bieden - Perswijn
Nieuws

Advertorial: BVA Wine Auctions, altijd wat te bieden

BVA Wine Auctions is een nieuw onderdeel van BVA Auctions. Het biedt wijnliefhebbers de gelegenheid om op een online veiling mooie wijn te kopen.

BVA_groot.jpgDe website van BVA-Auctions.comis niet direct de plaats om je familie, vrienden en bekenden te ontmoeten, maarze komen er allemaal.  Met 2 miljoenbezoekers per maand , waaronder 400.000 geregistreerde kopers, is het wel de site waar van alles gebeurt. Of je nu interesse hebt in een auto, eentuinstel of een zitmeubel, met gemiddeld3 tot 5 veilingen per dag vind je er altijd wel iets van je gading. Er is echt altijd wat te bieden.

BVA Wine Auctions is eennieuw onderdeel van BVA Auctions en richt zich op iedere wijnliefhebber diebereid is om juist dat kleine beetje meer uit te geven voor een goede fleswijn. Circa 90 procent van het totaleNederlandse wijnvolume wordt verkocht via de supermarkt en wel voor een lagegemiddelde prijs. BVA Wine Auctions wil wijnen aanbieden die nu juist wel dieextra kwaliteit hebben.

Wijn kopen en verkopen iseen vak apart en heeft vooral met vertrouwen te maken. BVA Wine Auctions heeft zichde afgelopen tijd verzekerd van de noodzakelijke expertise op dit gebied. Wijselecteren en bezoeken de opdrachtgevers, controleren en- waar nodig- proevende wijnen, en letten in het bijzonder op de wijze waarop de wijnen zijnopgeslagen. Temperatuur en vochtigheid spelen daarbij een belangrijke rol. Ook de wijze van transport heeft onzeaandacht.

BVA Wine Auctions gaat uregelmatig wijnen aanbieden uit alle delen van de wereld waarbij het systeemvan veilen u de gelegenheid geeft zelf de prijs te bepalen. Indien mogelijk zal het aanbod wordenafgestemd op het seizoen en zullen we trachten een mix te vinden tussencourante en meer exclusieve wijnen. Vanzelfsprekend zijn wij ook in ugeïnteresseerd als verkopende partij, omdat u wellicht goede wijnen bewaart dieu eigenlijk liever te gelde maakt. Neem in dat geval gerust eens contact metons op.

Als hét onlineveilinghuis van Nederland is BVA Auctions u gaarne van dienst!

De volgende interessante online wijnveiling start op 27 mei en sluit op 6 juni 2011.

Reageer op dit item