Mail en win: de Duizend van Duijker - Perswijn
Nieuws

Mail en win: de Duizend van Duijker

Stuur een mail naar Perswijn en maak kans op De Duizend van Duijker. We mogen tien exemplaren weggeven!


Mailenwin-groot_1.jpg
Stuur een mail naar Perswijn en maak kans op De Duizend van Duijker. We mogen tien exemplaren weggeven!

Hubrecht Duijker schrijft over zijn De Duizend van Duijker: “Dit is niet het zoveelste handboek, de zoveelste koopgids of de zoveelste beschrijving van een wijnstreek, maar eigenlijk alles tegelijk – en nog meer dan dat. Want verdeeld over handige hoofdstukken verstrekt De Duizend van Duijker een bijna kaleidoscopische hoeveelheid informatie, meestal heel praktisch. Waaronder ook smakelijke wijn-spijscombinaties, terwijl de glimlach, de humor niet ontbreekt.

En dat alles komt dan in duizendvoud, aangezien alle wetenswaardigheden genummerd werden van 1 tot en met 1000. Op ruim 420 pagina’s. Tja, en dan zijn er nog de foto’s, veel kleur en enkele surprises, waaronder een muzikaal intermezzo.

Van alle meer dan honderd wijnboeken die ik inmiddels heb geschreven, vind ik dit mijn rijkste, mijn leukste, mijn verrassendste – en hopelijk vind jij dat ook.”

Prijs: € 34,99

ISBN: 9789027426956

Meedoen? Stuur een e-mail naar Perswijn met daarin naam en adres. Uit alle inzendingen worden tien winnaars gekozen. Zij krijgen De Duizend van Duijker zo snel mogelijk thuisgestuurd (over de uitslag kunnen we niet corresponderen).

Reageer op dit item