Flying winewriter reikt naar de sterren - Perswijn
Nieuws

Flying winewriter reikt naar de sterren

Naar het zich laat aanzien, is de internationaal bekende Flying Winewriter aan een nieuwe fase in zijn carrière begonnen. Of liever: heeft hij zijn oude horecastiel weer opgepakt met het ontwikkelen van een restaurantconcept.

JR_1.jpg
Naar het zich laat aanzien, is de internationaal bekende Flying Winewriter aan een nieuwe fase in zijn carrière begonnen. Of liever: heeft hij zijn oude horecastiel weer opgepakt met het ontwikkelen van een restaurantconcept. Sinds kort kunnen inwoners en bezoekers van het Brabantse grensdorp Putte – vermaard om zijn grote banken en veelheid aan stoute ‘shops’- voor een voedzame maaltijd terecht in een etablissement met een niets aan duidelijkheid overlatende naam, J.R.’s Kitchen!

De keuken van J.R.’s is zeer mondiaal van karakter, zoals wij direct al konden afleiden uit het gebruik van ‘witloof’ in plaats van ‘witlof’. Naar gefluisterd wordt, werkt die keuken met de revolutionaire hot air techniek, die het moleculaire koken doet verbleken tot gefröbel van dilettanten.

Een verantwoord kwaliteitsoordeel laten we natuurlijk graag aan de daartoe bevoegde experts van Grootspraak over. Houd die pagina dus scherp in de gaten. Hoe dan ook, later meer!
JR_2.jpg

Reageer op dit item

nl Nederlands