Gezocht: vrouw met kelder - Perswijn
Nieuws

Gezocht: vrouw met kelder

Voor de rubriek ‘Naar de kelder’ zoekt Perswijn vrouwen met een wijnkelder. Of is het verzamelen van dure wijnen, zorgvuldig opslaan in de kelder en trots tonen in een wijntijdschrift een echte mannen-aangelegenheid? Vineuze vrouwen, maakt u bekend!
Lezers van Perswijn kennen ongetwijfeld de rubriek ‘Naar de kelder’. Hiervoor bezoeken wij een lezer met wijnkelder om deze in het zonnetje te zetten. Het is een populaire rubriek, de verzamelaars vergelijken in ieder geval graag hun ‘knikkers’. De bekendste Nederlandse filosoof meldt echter dat elk voordeel zijn nadeel heeft. En dat blijkt ook in dit geval, natuurlijk, geheel te kloppen. De wijnkelder is een mannending. Daarom een haast wanhopige oproep: vrouwen gezocht! Voor de komende uitgaves van Perswijn zijn we op zoek naar dames met een wijnkelder. Wie wordt de eerste? Mocht iemand zich aanmelden dan doen we daar natuurlijk op deze plaats verslag van.

Aanmelden kan via sjoerd@wijnpers.nl.

Reageer op dit item