Zondag
Podium
14.30 | Wijnveiling o.l.v. J.P van Glerum |
17.30 | Uitreiking Nederlands Kampioenschap Bartenders |
17.45 | Uitreiking Grote Prijs van Amsterdam |
Veilingzaal (balkon)
12.00-13.00 | Uruguay : Onbekend maakt onbemind? | gratis, voorintekenen verplicht (inschrijven via aanmeldingsformulier proeverij), aanwezig zijn 10 minuten voor aanvang |
Kluis (kelder)
11.00-12.00 | De druivenrassen van Portugal (Sographe) | gratis, aanwezig zijn 10 minuten voor aanvang |
13.30-14.30 | Taste the Flavour of Australia | gratis, aanwezig zijn 10 minuten voor aanvang |
Café
12.00-13.15 | Workshop Wijn Spijs met Franse Wijnen | Deelname € 19,50. Inschrijven via aanmeldingsformulier proeverij. |
14.00-15.15 | Workshop Wijn Spijs met Franse Wijnen | Deelname € 19,50. Inschrijven via aanmeldingsformulier proeverij. |
16.00-17.15 | Workshop Wijn Spijs met Franse Wijnen | Deelname € 19,50. Inschrijven via aanmeldingsformulier proeverij. |
Stands
10.00-13.00 | Robert Leenaers signeert zijn nieuwe boek | Handboek voor Gastronomie stand |
elk uur, vanaf 11.00 | Harold Hamersma geeft een natte lezing over de verschilende types rosé | Ven stand |
Diverse tijden | Mobiel Proeven: een kennismakingsronde langs een aantal stands. Vrije deelname. | Organisatie stand. Aanvangstijden bekend bij deze stand. |
Maandag
Podium
17.30 | Uitreiking Nederlands Kampioenschap Bartenders |
17.45 | Uitreiking Grote Prijs van Amsterdam |
Veilingzaal (balkon)
12.00-13.00 | Uruguay : Onbekend maakt onbemind? | gratis, voorintekenen verplicht (inschrijven via aanmeldingsformulier proeverij), aanwezig zijn 10 minuten voor aanvang |
14.30 | Argentinië : een verscheidenheid aan druivenrassen en terroirs (AIVIE en Noordman Wijnimport) | gratis, aanwezig zijn 10 minuten voor aanvang |
Kluis (kelder)
11.00-12.00 | De druivenrassen van Portugal (Sographe) | gratis, aanwezig zijn 10 minuten voor aanvang |
13.30-14.30 | A Tour of Australia | gratis, aanwezig zijn 10 minuten voor aanvang |
Café
12.30-13.45 | Workshop Wijn Spijs met Franse Wijnen | Deelname € 19,50. Inschrijven via aanmeldingsformulier proeverij. |
14.30-15.45 | Workshop Wijn Spijs met Franse Wijnen | Deelname € 19,50. Inschrijven via aanmeldingsformulier proeverij. |
Alle tijden zijn onder voorbehoud