Nieuwe Importeur voor Graham Beck - Perswijn
Nieuws

Nieuwe Importeur voor Graham Beck

De wijnen van het Zuid-Afrikaanse Graham Beck worden met ingang van 1 oktober geïmporteerd door Sauter Wijnen te Maastricht. De eerste container is inmiddels onderweg. Graham Beck, met een kelder in zowel Robertson als Franschhoek, is een van de Zuid-Afrikaanse wijnproducenten met visie. Een jonge ploeg wijnmakers en viticulturists werkt keihard aan een vernieuwing van wijnen en wijngaarden. Dat betekent dat alles wordt gerooid wat op de verkeerde plek staat aangeplant.
De wijnen van het Zuid-Afrikaanse Graham Beck worden met ingang van 1 oktober geïmporteerd door Sauter Wijnen te Maastricht. De eerste container is inmiddels onderweg. Graham Beck, met een kelder in zowel Robertson als Franschhoek, is een van de Zuid-Afrikaanse wijnproducenten met visie. Een jonge ploeg wijnmakers en viticulturists werkt keihard aan een vernieuwing van wijnen en wijngaarden. Dat betekent dat alles wordt gerooid wat op de verkeerde plek staat aangeplant. Er wordt hier dan ook gewerkt vanuit het idee dat Zuid-Afrika op de lange termijn alleen kan scoren met wijnen van topkwaliteit van de juiste terroirs. Dus is er de laatste jaren door Graham Beck veel meer rood aangeplant, met het accent op shiraz, omdat dat als de enig juiste keuze wordt gezien voor de betreffende plek. Dit in weerwil van het feit dat de prijzen voor rode wijnen dalen en er op dit moment een tekort is aan wit. Hier wordt op lange termijn gedacht, dat is duidelijk. Een mooie aanwinst dus voor de Zuid-Limburgse importeur, die wijnen vooral levert aan consumenten door middel van een eigen mailing en steeds meer ook via internet.

http://www.sauterwijnen.nl/

Reageer op dit item