Na een periode van vruchtbare samenwerking heeft Peter van der Hoest afscheid genomen als eindredacteur van Perswijn. Zijn afscheid is een gevoelig verlies, want dankzij zijn professionele achtergrond in de dagbladjournalistiek – Peter is jarenlang aan de Haagse Courant verbonden geweest – heeft hij een belangrijke inbreng gehad bij de gedaanteverwisseling die het blad de afgelopen jaren heeft doorgemaakt. Redactie en medewerkers danken hem daarom voor de goede onderlinge samenwerking en wensen hem veel succes bij zijn verdere activiteiten. Peter gaat ondermeer bijdragen leveren aan het Algemeen Dagblad.Na een periode van vruchtbare samenwerking heeft Peter van der Hoest afscheid genomen als eindredacteur van Perswijn. Zijn afscheid is een gevoelig verlies, want dankzij zijn professionele achtergrond in de dagbladjournalistiek – Peter is jarenlang aan de Haagse Courant verbonden geweest – heeft hij een belangrijke inbreng gehad bij de gedaanteverwisseling die het blad de afgelopen jaren heeft doorgemaakt. Redactie en medewerkers danken hem daarom voor de goede onderlinge samenwerking en wensen hem veel succes bij zijn verdere activiteiten. Peter gaat ondermeer bijdragen leveren aan het Algemeen Dagblad.
Misschien ook iets voor u
Mascarello & Mascarello – groots & groots
Bartolo Mascarello en Giuseppe Mascarello behoren tot de meest gerenommeerde producenten van Barolo. Ze hebben meer gemeenschappelijk dan alleen hun...
RECAREDO – ‘GOED BOEREN IS DE BASIS’
‘1924, het begin van een passie’, staat er op een speciale cuvée uitgebracht ter gelegenheid van het honderdjarig bestaan van...
Wijnbreinbrekers – Biotype
Nu ik in Piemonte ben, leek me het passend om deze Wijnbreinbreker te plaatsen. In Italië, en niet in de...
Voorwoord PERSWIJN #1 2025
Ronald de Groot en Lars Daniëls vertellen in hun voorwoord video wat u kunt verwachten in perswijn #1 In Perswijn...
PERSWIJN #1 komt uit op 27 januari 2025
In Perswijn #1 leest u over het succes van Rueda, Gérard Betrand -de grootste producent van biodynamische wijnen ter wereld,...
De wijnen van Weingut Grabenwerkstatt
Nadat ze al samen voor Domäne Wachau hadden gewerkt, begonnen Michael Linke en Franz Hofbauer in 2014 voor zichzelf. De...