Voor het derde jaar krijgen de producenten uit de Champagne en hun importeurs de gelegenheid hun wijnen te presenteren. Een "masterclass" wordt georganiseerd voor producenten met bijzondere topcuvées. Ingezonden wijnen vormen de basis voor de verkiezing beste Champagne verkrijgbaar in 2004. Daarnaast wordt er een verkiezing voor de beste "gewone" Champagne Brut georganiseerd. Johan Veenstra op www.wijnplein.nl over Champagne aan Zee 2003: ‘…is Champagne aan Zee hard op weg een klassieker te worden. Een grote verdienste van Ronald de Groot en zijn team van Perswijn.’
21 November 2004
"Champagne aan Zee", Grand Hotel Kurhaus, Scheveningen
Misschien ook iets voor u
Meer blends graag
Afgelopen week zat ik te schrijven aan een artikel voor #8 over de Agulhas Wine Triangle, een club van producenten...
Borrelpraat: het huisaperitief
De rubriek over dranken die de eetlust opwekken en gesprekken op gang brengen Deze keer: het huisaperitief Door Thijs Akkerman...
Champagne verandert
In de jaren dat ik me met de Champagne bezighoud, is de streek enorm veranderd. En zeker ten goede, waardoor...
Aan tafel: rode biet & kabeljauw
In de rubriek Aan Tafel van Perswijn 7-2025 kiest sommelier Gauthier Cauwels, van Restaurant De Nieuwe Winkel in Nijmegen, de wijnen bij twee...
Borrelpraat – aperitivo bitter en amaro
De rubriek over dranken die de eetlust opwekken en gesprekken op gang brengen Deze keer: aperitivo bitter en amaro Door...
Champagne boeit, meer dan ooit
Op 29 september aanstaande staat PERSWIJN Tour de Champagne weer op de agenda van vele wijnliefhebbers. Dat is altijd een...




