Gusbourne: bekroond met de King’s Award for Enterprise voor Internationale Handel - Perswijn
Advertorial

Gusbourne: bekroond met de King’s Award for Enterprise voor Internationale Handel

Ontdek de uitzonderlijke Engelse wijnen van Gusbourne, onlangs bekroond met de prestigieuze King’s Award for Enterprise in de categorie Internationale Handel. Als een van de slechts 252 organisaties die nationaal erkend zijn, is Gusbourne verheugd om deze eer te ontvangen voor zijn uitmuntendheid op het gebied van internationale handel.

Sinds de oprichting in 2004, met de eerste wijngaarden geplant in het pittoreske Appledore in Kent, heeft Gusbourne zich ontwikkeld tot een toonaangevende producent van hoogwaardige en bekroonde Engelse wijnen, zowel mousserende als stille. De wijnen van Gusbourne worden uitsluitend gemaakt van druiven die groeien in hun eigen wijngaarden in Kent en West Sussex, wat zorgt voor een onvergelijkbare kwaliteit en smaak.

Jonathan White, CEO van Gusbourne, vertelt: ‘We zijn ongelooflijk vereerd met deze prestigieuze award in een categorie die steeds belangrijker wordt voor ons bedrijf. Als Engelse wijnproducent richten we ons sterk op het uitbreiden van ons bereik via internationale handel. Dit is een van onze strategische groeifactoren. We zoeken voortdurend naar manieren om onze distributie en naamsbekendheid in het buitenland te vergroten, zodat wijnliefhebbers wereldwijd kunnen genieten van onze geweldige Engelse wijnen. De King’s Award for Enterprise in International Trade is een prachtige erkenning van de toewijding en inzet van het hele team van Gusbourne. Ik ben trots om aan het hoofd te staan van zo’n dynamische en bloeiende wijnproducent en wil iedereen bij Gusbourne bedanken voor hun tomeloze inzet om ons bedrijf vooruit te helpen.’

De King’s Awards for Enterprise, vorig jaar hernoemd om de nalatenschap van wijlen HM Koningin Elizabeth II voort te zetten, is de meest prestigieuze zakelijke onderscheiding in het Verenigd Koninkrijk. Bedrijven die deze eer ontvangen, mogen het gerespecteerde King’s Awards Embleem de komende vijf jaar met trots voeren.

Ontdek de bekroonde wijnen van Gusbourne en ervaar zelf waarom zij tot de top van Engelse wijnen behoren. Voor meer informatie over de wijnen, bezoek www.vinites.com. Voor details over prijzen en beschikbaarheid, neem contact op via info@vinites.com.

 

Reageer op dit item

nl Nederlands