PERSWIJN lanceert lifestyle magazine COCKTAILZ - Perswijn
Persberichten

PERSWIJN lanceert lifestyle magazine COCKTAILZ

Vol trots lanceert Perswijn haar nieuwe lifestyle magazine COCKTAILZ met interviews, achtergronden, mode, reizen, nieuws, recepten en nog veel meer.

Lars Daniëls MV onderzoekt verschillende distilleermethodes bij afzonderlijke fruitsoorten. Ronald de Groot reisde af naar Buenos Aires en doet verslag van de nieuwste rage daar. Frank Jacobs gaat dieper in op de fysiologie van het mixen van cocktails. Verder zinderende zwembadmode ontworpen door Magda van der Rijst en Gerard Reijmer inspireert met bijzondere distillaat-spijs combinaties. Kees van Leeuwen gaat dieper in op het ambachtelijke stookproces in relatie tot het milieu. Karin Leeuwenhoek vertelt over vergeten fruitrassen en Anda Schippers onderzoekt processen als vergisten, mouten, branden, rijpen en verdunnen.Verder ruim 500 proefnotities van cocktailmixen met Champagne, witte Bordeaux, Hermitage, Barolo, Riesling GG en Californische Cabernet.

Ronald de Groot: “Échte Champagne blijft altijd overeind in een cocktail.”

Na jarenlang over wijn geschreven te hebben, ging het kriebelen bij de redactie en geven we graag toe aan onze èchte passie: COCKTAILZ! Aan het eind van onze wekelijkse dinsdagavondproeverijen ging het PERSWIJN comité steeds vaker helemaal los en werden de mooiste mixen gemaakt. En bij die mixen bleeft het niet: COCKTAILZ is een manier van leven geworden. Onze kennis en ervaring willen we graag met u delen.

Wilt u ook COCKTAILZ ontvangen? Stuur dan vandaag nog een mailtje met uw motivatie naar cocktailz@perswijn.nl

COCKTAILZ

love life lavish – lifestyle magazine

1 Reactie

Reageer op dit item