Persbericht: FLOS OLEI - Wereldtour van de ‘extra vergine’ olijfolie - Perswijn
Persberichten

Persbericht: FLOS OLEI – Wereldtour van de ‘extra vergine’ olijfolie

Na New York, Londen, Warschau, Rome, Monaco, Berlijn en Helsinki komt de FLOS OLEI wereldtour van de ‘extra vergine’ olijfolie nu ook in Amsterdam. Op maandag 12 juni 2017 laten meer dan 21 producenten uit verschillende continenten u proeven van de beste extra vergine olijfolie van de wereld en geven u op uw verzoek aanwijzingen voor het gastronomisch gebruik ervan. 


Marco Oreggio, gerenommeerd expert en oprichter van de eerste internationale gids van ‘extra vergine’ olijfolie, presenteert de nieuwste editie van de FLOS OLEI gids. Verder geeft hij uitleg over de projecten FLOS OLEI point en de FLOS OLEI wereldtour.

Plaats: Het Amstel Intercontinental hotel te Amsterdam 

Doorlopende proeverij van 14.00 tot 18.00 uur.

Professionals en consumenten kunnen hier een ticket reserveren!

Persbericht: Wijnpers Media en Evenementen (PERSWIJN)

Reageer op dit item