Walraven Sax neemt Vos & Partners Wijnkopers over - Perswijn
Persberichten

Walraven Sax neemt Vos & Partners Wijnkopers over

(persbericht) Breda, 10 juni 2016 – Walraven Sax en Vos & Partners Wijnkopers kondigen vandaag aan hun krachten te bundelen. Vos & Partners Wijnkopers maakt vanaf 1 juli 100% deel uit van Walraven Sax. De 2 bedrijven vinden veel synergie bij elkaar door de gemeenschappelijke achtergrond: passie voor klanten en wijnen.

Bart Gijtenbeek, Managing Director van  Walraven Sax is enthousiast: “Wij zijn trots op het samengaan van twee prachtige bedrijven. Met deze samenwerking krijgen wij een krachtigere positie in horeca en een nog sterker portfolio waardoor wij onze groeiambities kunnen waarmaken.”

Dyon Beerens, General Manager Vos & Partners Wijnkopers: “Door onze business onder te brengen bij Walraven Sax sluiten wij ons aan bij een sterke partij die zich wil versterken in de horeca. Een branche waarin wij al een jarenlang een mooie positie hebben. Walraven Sax voelt als de perfect fit en ik kijk uit naar een prettige samenwerking.”

Wat houdt de integratie in?

•    –  De organisatie Vos & Partners Wijnkopers wordt geïntegreerd in de Walraven Sax organisatie.

•    –  De naam Vos & Partners Wijnkopers wordt uit de markt genomen.

Vos & Partners Wijnkopers

Vos & Partners Wijnkopers, gevestigd in Oosterhout NB, maakt deel uit van Koninklijke Distilleerderij M. Dirkzwager uit Schiedam en richt zich voornamelijk op de Nederlandse horecamarkt. Van bistro tot toprestaurant. In dit segment heeft ze een sterke positie verworven. Door de overname van diverse bedrijven een aantal jaren geleden verkreeg Vos & Partners Wijnkopers aantrekkelijke agentschappen.

Walraven Sax

Walraven Sax startte haar activiteiten al in 1823 en is daarmee één van de oudste wijn en gedistilleerd distributeurs in de Nederlandse markt.

Tegenwoordig is Walraven Sax onderdeel van een internationale Schlumberger Group en bouwt in Nederland aan gerenommeerde brands zoals Torres, Trimbach, Louis Roederer, Marqués de Riscal, Guigal, Barefoot, José Cuervo, Bushmills en Amarula. Daarnaast heeft Walravensax een uitgebreid assortiment eigen merken opgebouwd.

Walraven Sax omschrijft zichzelf als volgt:

Wij zijn gedreven, trots op wie we zijn maar blijven daarin bescheiden. Daarnaast doen wij graag open en eerlijk zaken, zijn wij transparant en als geen ander begrijpen wij dat een gezonde lange termijn groei valt of staat met partnership.Klanten, leveranciers en personeel zijn allen essentieel voor ons. Service verlenen gaat bij ons verder dan alleen leveren van onze producten. Wij willen graag mee denken met onze klant en hen ondersteunen in hun ondernemerschap, sparren over mogelijkheden en meerwaarde toevoegen. Wij staan ook voor innovatie, zo zijn wij altijd op zoek naar nieuwe producten, nieuwe samenwerkingsverbanden en volgen trends & ontwikkelingen nauw om zo goed mogelijk in te spelen op de wensen van de klant en hun gasten.

Voor meer informatie:  

Walraven Sax

Bart Gijtenbeek, Managing Director

Mobiel: +31 651 822 047 – email: bart@walravensax.nl

www.walravensax.nl

Reageer op dit item