PERSWIJN proeverij Le Tour de Champagne - Perswijn

PERSWIJN proeverij Le Tour de Champagne


“Champagne… the wine of kings, the king of wines”

Guy de Maupassant

Wees er snel bij want er zijn extra tickets beschikbaar! Tijdens PERSWIJN Le Tour de Champagne in de Sint-Olofskapel kunt u zelf komen proeven waarom Champagne blijft fascineren. Naast de topcuvées van grote, bekende merken als Krug, Pol Roger, Louis Roederer en vele andere, kunt u ook kennis maken met de pareltjes van ‘kleine’ huizen van de nieuwe generatie producenten die zelf hun ‘eigen’ Champagne maakt. Volgens ons de mooiste proeverij van het jaar met meer dan 250 verschillende Champagnes. Laat u verrassen! Bekijk hier het proefboekje met de deelnemende wijnhuizen. Bekijk hier een sfeerimpressie op facebook van Le Tour de Champagne 2019.

Bezoek aan dit evenement wordt geaccrediteerd door de Wijnacademie met 1PE-punt voor registervinologen.

Professionals programma

Seminars

Dit jaar worden de seminars gegeven door Ronald de Groot (hoofdredacteur PERSWIJN) en Lars Daniëls MV (redacteur PERSWIJN).  Er zijn aparte seminars voor professionals (niveau van topsommeliers) en voor consumenten. Tijdens het seminar leert u terroir van Champagne herkennen en proeft u de stijlverschillen van tophuizen. Mocht u geïnteresseerd zijn in verdieping van uw kennis, schrijf u dan snel in! Per seminar is slechts een beperkt aantal tickets beschikbaar. Professionals betalen €25 p.p. voor het seminar. Er is geen borg.

Maandag 22 november 2021

11.00 – 13.00 uur: tijdslot 1: doorlopende proeverij voor professionals
13.00 – 15.00 uur: tijdslot 2: doorlopende proeverij voor professionals
15.00 – 17.00 uur: tijdslot 3: doorlopende proeverij voor professionals
17.00 – 19.00 uur: tijdslot 4: doorlopende proeverij voor professionals

  • 13.00 – 13.45 uur: seminar 1 door Ronald de Groot (€ 25 p.p.)
  • 15.00 – 15.45 uur: seminar 2 door Lars Daniëls MV (€25 p.p.)
  • 17.00 – 17.45 uur: seminar 3 door Ronald de Groot (€25 p.p.)

Plaats: Sint-Olofskapel, Zeedijk 2a, 1012 AX  Amsterdam

Reserveer uw professional ticket

Vanaf half juli kunt u tickets bestellen. Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te worden gehouden.

Op het evenement zijn onze algemene voorwaarden en privacy policy van toepassing. Reserveren verplicht. Op deze proeverij gelden lokale Covid-richtlijnen. Deze kunnen tot vlak voor het evenement nog wijzigen. U heeft alleen toegang tot de proeverij met een coronatoegangsbewijs (CoronaCheck-app)Bestel daarom uitsluitend een ticket voor uzelf en niet voor een ander. 

Consumentenprogramma

De consumentenproeverij is identiek aan de professionals proeverij en vindt ‘s avonds plaats. Abonnees van PERSWIJN krijgen 30% korting en betalen €35 p.p. voor de entrée in plaats van €50. Uw unieke kortingscode vindt u op het adreslabel van PERSWIJN #6 of in uw email. Indien er geen kortingscode stond op uw adreslabel, dan kunt u deze aanvragen via wijnpers@perswijn.nl.

Bent u nog geen abonnee? Dan kunt u zich hier opgeven.

Seminar

Dit jaar worden het seminar gegeven door Lars Daniëls MV (redacteur PERSWIJN). Tijdens het seminar leert u terroir van Champagne herkennen en proeft u van tophuizen de stijlverschillen. Mocht u geïnteresseerd zijn in verdieping van uw kennis, schrijf u dan snel in. Er is een beperkt aantal tickets beschikbaar voor het seminar. Consumenten betalen €25 p.p. Abonnees van PERSWIJN krijgen 30% korting en betalen €17,50 p.p. voor het seminar.

Maandag 22 november 2021

19.00 – 21.00 uur: doorlopende proeverij voor consumenten (€ 50)

  • 18:30 – 19:15 uur: seminar 4 door Lars Daniëls MV (€ 25)

Plaats: Sint-Olofskapel, Zeedijk 2a, 1012 AX  Amsterdam

Reserveer uw consumententicket

Vanaf begin juli kunt u tickets bestellen. Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te worden gehouden.

Op het evenement zijn onze algemene voorwaarden en privacy policy van toepassing.

Op het evenement zijn onze algemene voorwaarden en privacy policy van toepassing. Reserveren verplicht. Op deze proeverij gelden lokale Covid-richtlijnen. Deze kunnen tot vlak voor het evenement nog wijzigen. U heeft alleen toegang tot de proeverij met een coronatoegangsbewijs (CoronaCheck-app)Bestel daarom uitsluitend een ticket voor uzelf en niet voor een ander. 

 

Do you want to exhibit at Le Tour de Champagne 2021? Please contact Huub Snijders: huub@perswijn.nl or call +31 (0) 6 17138944

Wilt u als standhouder deelnemen aan Le Tour de Champagne 2021 of 2022? Neem contact op met Huub Snijders: huub@perswijn.nl or call +31 (0) 6 17138944