Vroege Kerst - Perswijn
Andermans woorden

Vroege Kerst

Het kerstdiner valt vroeg dit jaar! Graag nodigen we je uit om op woensdag 7 september met ons aan te schuiven aan een pre-kerstdiner, uiteraard vergezeld door de mooiste Loire wijnen (sic). De stijlvolle Lodewijk-kamer van Landgoed Duin en Kruidberg wordt deze middag geheel in de kerstsfeer gebracht. Wat kan je verwachten? Een rijk gevulde kersttafel, een brede range aan wijnen uit de Loire en sommelier Milton Verseput die zijn enthousiasme voor de wijnen uit de Loire streek (sic) met ons deelt. Let op: het Loire pre-kerstdiner wordt voor deze keer geserveerd tijdens lunchtijd!
Mededeling van Pitch PR, in het voor deze club gebruikelijke zwakke Nederlands, inzake een vroeg pre-kerstdiner in de vorm van een lunch. In een restaurant dat normaliter geen lunch serveert. Dan klopt er toch iets niet helemaal? 

Reageer op dit item