PERSWIJN wijnconcours ROSÉ - Perswijn
Nieuws

PERSWIJN wijnconcours ROSÉ

Dit voorjaar organiseert PERSWIJN een concours voor rosé. Rosé is al jaren een volwaardig wijntype, dat in allerlei stijlen aantrekkelijk kan zijn, van heel lichtgekleurd, slank en fris tot kersenrood en vol van smaak. Wij willen de rosé’s op de Nederlandse en Belgische markt goed in kaart brengen, door proeven, beoordelen en waarderen. En onze lezers daarmee een mooie, actuele en zo compleet mogelijke gids geven, die door redactionele artikelen ook als een naslagwerk kan dienen. Wij hopen van harte dat u meedoet!

Dit zijn de voorwaarden voor uw inzendingen:

– droge, stille rosé van over de hele wereld is welkom

– de rosé moet minder dan 4 gram restsuiker per liter hebben

– de rosé mag niet mousserend zijn, ook niet pétillant

Op basis van het aantal ingezonden wijnen besluiten wij tot prijsopdeling binnen deze categorieën, bijvoorbeeld ‘t/m  € 10,00’, ‘tussen € 10,- t/m € 15,-‘, ‘€ 15,- t/m € 20,-‘, ‘€ 20,- t/m € 30,-‘,  en ‘boven € 30,-‘

Data van belang

13 april 2023:   Sluitingsdatum aanmelding flessen en ontvangst proefflessen
2 juni 2023:     Bekendmaking van de winnaars via persbericht, website, social media en nieuwsbrieven, en tevens verschijningsdatum van het PERSWIJN supplement ROSÉ (bij PERSWIJN #4–2023)

We nodigen u als importeur of wijnproducent van harte uit met uw wijnen aan dit concours mee te doen!

Wijnen insturen

Bekendmaking, publicatie en promotie

Zoals hierboven vermeld, worden de winnende wijnen en de eervolle vermeldingen opgenomen in het PERSWIJN supplement ROSÉ met een foto van de fles, een uitgebreide proefnotitie en aanvullende verkoopgegevens. De winnende wijnen krijgen een extra pagina in het supplement, met achtergrondinformatie over het wijnhuis en de wijn. Het PERSWIJN supplement ROSÉ wordt in pocketformaat uitgebracht en alle abonnees van PERSWIJN krijgen het supplement gratis bij PERSWIJN #4 (juni 2023) thuisgestuurd. Ook wordt het supplement in de losse verkoop meegeseald met het reguliere nummer en zal het via onze webshop te verkrijgen zijn. Als deelnemer kunt u uiteraard extra exemplaren aanschaffen. Naast aandacht in het blad wordt via de website, de nieuwsbrieven en social media actief promotie gemaakt voor het concours en de ontknoping ervan.

De proefnotities van alle ingezonden wijnen worden gepubliceerd op de proefnotitiespagina op onze website. Alle finalewijnen krijgen een vermelding in het PERSWIJN supplement ROSÉ. Bovendien krijgen de winnende wijnen elk een eigen video waarin de wijn uitgebreid besproken wordt. Deze video kunt u op uw eigen social media delen en onder de aandacht van uw klanten brengen.

Aanmelding

Wilt u meedoen? U kunt zich vanaf nu aanmelden voor het PERSWIJN WIJNCONCOURS ROSÉ via www.perswijn.nl/account/. Uitsluitend aanmeldingen via dit systeem worden in behandeling genomen.

Wijnen insturen

Let op: de inschrijftermijn sluit op 13 april 2023

De deelnemende wijnen moeten een minimale consumentenprijs hebben van €3,95 en ruim op voorraad zijn met oog op verkrijgbaarheid voor de consument. Van elke deelnemende wijn moet 1 proeffles worden opgestuurd en uiterlijk op 13 april 2023 bij ons zijn afgeleverd.  Als de wijn geselecteerd wordt als finalewijn, zal een tweede fles worden opgevraagd. 

Kosten

– Met 1 t/m 10 wijnen: €29,50* per wijn
– Met 11 t/m 30 wijnen: €27,-* per wijn
– Met meer dan 30 wijnen: € 22,-*per wijn

*Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw.

In verband met de uitvoerbaarheid van dit project benadrukken we dat het belangrijk is dat de deelnemers zich houden aan de spelregels betreffende informatie over verkrijgbaarheid, consumentenprijzen, termijnen voor zending van proefflessen, informatie, betaling, enz. Als niet aan deze spelregels wordt voldaan, kan de deelname worden ingetrokken zonder teruggave van het deelnamebedrag of de proefflessen.

Adverteren

Het is tevens mogelijk te adverteren in PERSWIJN en/of het PERSWIJN supplement ROSÉ. Voor deelnemers aan het concours kunnen wij een kortingsprijs hanteren. Neem voor meer informatie hierover contact op met Huub Snijders via huub@perswijn.nl  

Wij hopen dat u deelneemt met één of meerdere wijnen. Wij zien uw aanmelding graag tegemoet.

Reageer op dit item

nl Nederlands