PERSWIJN Wijnconcours Najaar & Winter 2018 - Perswijn
Perswijn 8 -Supplement Koopgids
Nieuws

PERSWIJN Wijnconcours Najaar & Winter 2018

Na het succesvolle PERSWIJN Wijnconcours Voorjaar & Zomer 2018 kan een vervolg in de vorm van een PERSWIJN Wijnconcours Najaar & Winter 2018 niet uitblijven. Wij informeren u graag over dit concours, de verschillende data en deadlines die hiermee gemoeid zijn, en natuurlijk: de thema’s.

Perswijn Wijnconcours Najaar & Winter 2018

In deze competitie staan wijnen centraal die passen bij het najaar en de winter. De winnende wijnen zullen, evenals de eervolle vermeldingen, uitgebreid besproken worden in de PERSWIJN Wijnconcours Koopgids Najaar & Winter 2018. De gids zal uitgebracht worden bij PERSWIJN #7 (editie ‘oktober/november 2018’, vanaf 20 oktober 2018 verkrijgbaar). Binnen de volgende categorieën zullen de wijnen beoordeeld worden:

Categorieën

1. Rood
2. Mousserend
3. Versterkt/Zoet
4. Seizoensthema: Pinot noir (minimaal 85%)

De organisatie besluit op basis van het aantal ingezonden wijnen tot prijsopdeling binnen deze categorieën, bijvoorbeeld ‘Rood t/m € 10,00’, ‘Rood tussen € 10,- t/m € 15,-‘, ‘Rood € 15,- t/m € 20,-‘, ‘Rood € 20,- t/m € 30,-‘, en ‘Rood boven € 30,-‘

Data van belang

30 juni 2018                Sluitingsdatum inschrijftermijn
30 juni 2018               Sluitingsdatum ontvangst proefflessen
20 oktober 2018        Bekendmaking van de winnaars via persbericht, website, social media en nieuwsbrieven, en tevens verschijningsdatum van de PERSWIJN Wijnconcours Koopgids Najaar & Winter 2018 (bij PERSWIJN # 7 – 2018)

 

We nodigen u als importeur of wijnproducent van harte uit met uw wijnen aan dit concours mee te doen!

 

Bekendmaking, publicatie en promotie

Zoals hierboven vermeld, zullen zowel de winnende wijnen als de eervolle vermeldingen in de PERSWIJN Wijnconcours Koopgids Najaar & Winter 2018 worden opgenomen met een foto van de fles, een uitgebreide proefnotitie en aanvullende verkoopgegevens. De winnende wijnen hebben nog een extra pagina in de gids, met achtergrondinformatie over het maken van de wijn en het wijnhuis. De PERSWIJN Wijnconcours Koopgids Najaar & Winter 2018 zal in pocketformaat uitgebracht worden, en alle abonnees van PERSWIJN krijgen de gids gratis bij PERSWIJN #7 (oktober/november 2018) thuis gestuurd. Ook zal de gids in de losse verkoop meegeseald worden met het reguliere nummer en zal het via onze webshop te verkrijgen zijn. Als deelnemer kunt u uiteraard extra exemplaren aanschaffen. Naast aandacht in het blad zal er via de website, de nieuwsbrieven en social media actief promotie gemaakt worden voor het concours en de ontknoping ervan.

Inschrijving en kosten

Wilt u meedoen? U kunt zich vanaf nu inschrijven voor het PERSWIJN Wijnconcours Najaar & Winter 2018. Vul hiervoor bijgaand deelnameformulier zo volledig mogelijk in. Van alle wijnen ontvangen we graag gegevens als producent, verkooppunt(en), prijs voor de consument, enz. (dit staat allemaal op het inschrijformulier). Na het invullen kunt u het formulier sturen aan: communicatie@wijnpers.nl. Let op: de inschrijftermijn sluit op 30 juni 2018!

Download het inschrijfformulier

Na ontvangst van het inschrijfformulier krijgt u een bevestiging met de inzendinstructies.

De deelnemende wijnen moeten een minimale consumentenprijs hebben van €2,95, en ruim op voorraad zijn met oog op verkrijgbaarheid voor de consument. Van elke deelnemende wijn moet 1 proeffles worden opgestuurd, uiterlijk vóór 30 juni 2018. Als de wijn geselecteerd wordt als finalewijn zal een tweede fles opgevraagd worden. Alle finalewijnen krijgen een vermelding in de PERSWIJN Wijnconcours Koopgids Najaar & WInter 2018.

De kosten die aan deelname verbonden zijn, zijn als volgt:
– Met 1 t/m 10 wijnen: €27,50 per wijn
– Met 11 t/m 30 wijnen: €25,- per wijn
– Met meer dan 30 wijnen: € 20,- per wijn

Na inschrijving zal een factuur gestuurd worden.

In verband met de uitvoerbaarheid van dit project benadrukken we dat het belangrijk is dat de deelnemers
zich houden aan de spelregels betreffende informatie over verkrijgbaarheid, consumentenprijzen, termijnen voor zending van proefflessen, informatie, betaling, enz. Als niet aan deze spelregels wordt voldaan, kan de deelname worden ingetrokken, zonder teruggave van het deelnamebedrag of proefflessen.

Adverteren

Het is tevens mogelijk te adverteren in PERSWIJN en/of de PERSWIJN Wijnconcours Koopgids Najaar & Winter 2018. Voor deelnemers aan het concours kunnen wij een kortingsprijs hanteren. Neem voor meer informatie hierover contact op met Petri Houweling via petri@wijnpers.nl.

Wij hopen dat u deelneemt met één of meerdere wijnen. Wij zien graag uw inschrijving tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Ronald de Groot
Uitgeverij Perswijn

Reageer op dit item