Reactie op reactie Pieter Nijdam column Job Seuren - Perswijn
Columns

Reactie op reactie Pieter Nijdam column Job Seuren

Even voor de duidelijkheid: het wederzijdse respect tussen Pieter Nijdam en ondergetekende is er zeker, onverminderd groot en ook heilig. Vandaar ook dat wij (Vinoblesse) onze weigering (januari 2013) om nog langer proefflessen naar/voor proeverijen van de ‘Telegraaf in samenwerking met Perswijn’ in te zenden niet aan de grote klok hebben gehangen. Maar over onze motieven geen misverstand: ‘medewerken aan een krant die in zo ongeveer alles indruist tegen onze eigen levensopvattingen, en zulks ook nog op meesttijds nare manier. Doen we niet meer aan mee’, schreef ik aan Ronald de Groot.

Marc Collard

(met Tjitske Brouwer, eigenaar Vinoblesse)

Dit is een reactie op de reactie van Pieter Nijdam op de column “Dit is geen stemadvies” van Job Seuren – Perswijn #2 – maart/april 2017

Lees de column “Dit is geen stemadvies” van Job Seuren – Perswijn #2 – maart/april 2017

Reageer op dit item