Voorwoord PERSWIJN #6 2021 - Perswijn
Nieuws

Voorwoord PERSWIJN #6 2021

In Perswijn #6 nemen we u mee op een Riesling-rondreis, leest u over versgetapte sherry en over cabernet die aan de wieg stond van de eerste Zuid-Afrikaanse wijnsuccessen.

We informeren u over Franse wijnopleidingen, over twee beroemde premiers crus in Chablis, over Collio en Brda en brengen Marcillac onder de aandacht.

Verder ruim 500 proefnotities rood en wit uit Nieuw-Zeeland, Duitse Riesling in alle stijlen (droge wijnen), Duitse Riesling in alle stijlen (zoete wijnen) en malbec (minimaal 85%) uit Chili en Argentinië.

En natuurlijk in PERSWIJN #6 de vertrouwde columnisten, rubrieken, bijzondere recepten, inspirerende wijn-spijsadviezen, nieuws en nog veel meer! PERSWIJN #6 is vanaf 13 september verkrijgbaar in de winkels en bij onze ambassadeurs.

Lees meer.

Reageer op dit item