Promotie: 30% Korting op Perswijn - Perswijn
Nieuws

Promotie: 30% Korting op Perswijn

Reserveer nu uw ticket voor de proeverij California Wines Grand tasting en krijg 30% korting op een jaarabonnement Perswijn. Op maandag 13 maart vindt de tweejaarlijkse proeverij Californische wijn plaats in het Radisson BLU hotel te Schiphol-Rijk. Van 14:00 tot 18:30 zetten meer dan 100 Californische wijnhuizen en hun Nederlandse importeurs 600 wijnen op de proeftafels. Zo’n 35 huizen zoeken een Nederlandse importeur.​ 


Overdag is het programma uitsluitend voor de wijnprofessionals en vanaf 17:00 kan de consument ook deze selectie van Californische wijnen proeven! Lees hier meer over de proeverij. Het jaarabonnement met korting kunt u aanvinken op de reserveringspagina hier:

Consumenten kopen hier een ticket + jaarabonnement

Professionals kopen hier een ticket + jaarabonnement

Reageer op dit item