WSET Diploma Course start weer in September 2016 - Perswijn
Nieuws

WSET Diploma Course start weer in September 2016

Zoals vorig jaar biedt wijnopleider Winewise ook dit najaar de WSET Diploma Course op locatie in Nederland aan. Na een introductie op 18-19-20 september 2016 bij Wijndomein Aldeneyck in Maaseik, gezamenlijk met Belgische WSET Diploma Course studenten, wordt de gehele WSET cursus verspreid over ruim een jaar steeds op de maandag en een enkele keer op de dinsdag gegeven.
Als WSET Diploma Course locatie kiezen we weer voor de stijlvolle en goed bereikbare Meetinglodge in Kockengen, gelegen tussen Amsterdam en Utrecht. Deelnemers uit het zuiden van het land kunnen eventueel ook aansluiten bij de WSET Diploma Course groep in Antwerpen waar de cursus dit jaar ook op maandagen en enkele dinsdagen gegeven wordt.

Masters of Wine

De WSET docenten bestaan voornamelijk uit Masters of Wine, uit diverse landen afkomstig, die in hun specialisaties les zullen geven: Fiona Morrison MW (Bordeaux), Michael Palij MW (Italië), Pepi Schuller MW (Oostenrijk, Duitsland), Godfrey Spence DipWSET (versterkte wijnen), Lynne Sherriff MW (Zuid-Afrika), Romana Echensperger MW (Australië) Anja Vondenhoff WA (mousserende wijnen) en uiteraard Frank Smulders MW (Spanje). De WSET Diploma Course is daarmee de hoogste internationaal erkende wijncursus die in Nederland aangeboden wordt. Voor toelating is bezit van het certificaat WSET Level 3 vereist, waarvoor de WSET cursus en examen door diverse wijnscholen in Nederland worden aangeboden.

Informatie

WineWise biedt twee momenten aan voor geïnteresseerden die meer uitgebreide informatie over de opzet en inhoud van de WSET Diploma Course wensen. 13 juni 2016 om 19u in de Meetinglodge te Kockengen, Nederland

27 juni 2016 om 14u in de WineWise Academy te Antwerpen, BelgiëOp beide plaatsen wordt informatie gegeven over de WSET lessen in Nederland en België. Inschrijven kan via de website www.winewise.be/nl.

Daarnaast kan men voor gedetailleerde informatie over de WSET Diploma Course in Nederland terecht op www.winewise.nl.

Voor informatie over WSET Diploma Course in het algemeen zie de compleet vernieuwde website van WSET: www.wsetglobal.com . De Nederlandse cursuslocatie is terug te vinden op www.meetinglodge.nl.

Voor verdere inlichtingen kunt u contact opnemen met:

Sybille Troubleyn DipWSET – Weinakademiker

WineWise België

info@winewise.be

+32 476/91.84.3Jenny van Lieshout DipWSET – Weinakademiker

WineWise Nederland

info@winewise.nl

+31 6/38.21.00.11                           

Reageer op dit item