Union des Grands Crus de Bordeaux 2016 - Perswijn
Nieuws

Union des Grands Crus de Bordeaux 2016

Op maandag 7 maart 2016 zal in de prachtige Wintertuin van Grand Hotel Krasnapolsky te Amsterdam de derde editie plaatsvinden van de unieke proeverij van de Union des Grands Crus de Bordeaux. Circa 100 topchâteaux zullen wijnen van de jaargang 2013 laten proeven.


Deze proeverij wordt georganiseerd door de UGCB, en zal plaatsvinden van 15:00 tot 18:00 uur voor professionals (wijnhandel, horeca en pers) en tussen 19:00 en 21:00 uur voor de wijnliefhebber.Voor het avondprogramma nemen de producenten naast de 2013 ook de jaargang 2011 mee. Zo kan de wijnconsument een mooie vergelijking maken tussen de twee jaargangen en meteen proeven hoe 2011 zich nu toont. De Nederlandse gastheren van het avondprogramma zijn Bolomey Wijnimport en Wijnkoperij Okhuysen, in samenwerking met de Commanderie de Bordeaux aux Pays Bas en Perswijn.

Klik hier voor het overzicht met deelnemende châteaux van 2016 (.PDF).

U kunt zich hier inschrijven voor het middagprogramma (professionals).

U kunt zich hier inschrijven voor het avondprogramma (consumenten).

 
Proeverij Union des Grands crus de Bordeaux in 2015 - foto: Lars Daniels MV

 

Reageer op dit item