Eerste dag Grootse Wijnen, Kleine Importeurs groot succes - Perswijn
Nieuws

Eerste dag Grootse Wijnen, Kleine Importeurs groot succes

De derde editie van Grootse Wijnen, Kleine Importeurs was zeer succesvol. Met ruim 650 bezoekers was Showkas de Arendshoeve goed en gezellig gevuld.
Op zondag 15 april, de proefdag voor consumenten, stroomde het vol in Aalsmeerderbrug. De Taste & Talk-sessies, de workshops en bovenal de 700 te proeven wijnen riepen niets dan enthousiasme op. Hiermee bewijst Grootse Wijnen, Kleine Importeurs een inmiddels gevestigd evenement te zijn.

De deelnemers werden geprezen om hun verzorgde presentaties en de grote diversiteit aan wijnen zorgde voor lange rijen aan de tafels. De aanpak van de Kleine Importeurs blijkt wederom een aansprekend en toegankelijk concept te zijn voor zowel particuliere wijnliefhebbers als horeca en wijnhandel. De kwaliteit van de wijnen werd door alle soorten bezoekers als hoog ervaren, en nog beter dan voorgaande jaren.

De speciale wijnveiling georganiseerd door Winefields' Auctioneers met wijnen gedoneerd door de Kleine Importeurs bracht € 300,- op voor het Fonds Gehandicaptensport. Dit wordt onder andere besteed aan de begeleiding van talenten en aangepaste materialen.

Wilt u ook een keer naar een Perswijn-proeverij? Het eerstvolgende evenement is de Perswijn Zomerproeverij op 20 mei in Casa400 te Amsterdam. Klik hier voor meer informatie en kaarten.

Klik hieronder voor een fotoverslag van Grootse Wijnen, Kleine Importeurs 2012.

Fotografie: Perswijn/Reinder Weidijk.

Reageer op dit item