Bordeaux-tips - Perswijn
Nieuws

Bordeaux-tips

Elke jaargang is beter dan de vorige. Zo lijkt het in ieder geval bij veel wijnboeren het geval. Ook Bordeaux heeft er niet aan kunnen ontsnappen: In Perswijn 3 staat een artikel over de nieuwe jaargang. De (uitgebreide) notities komen binnenkort op deze site!. Nu eerst de koopwaardige wijnen:
Aanbevolen wijnen Betaalbare klasse • Châteauy Fontenille, AOC Bordeaux (Okhuysen) • Château Beynat, Côtes de Bordeaux Castillon (Boomsma) • Château Cap Saint-Martin, Côtes de Blaye (Les Généreux) • Wine Reverse, Montagne Saint-Emilion (Okhuysen) • Château Vilatte, Puynormand (te koop op het château zelf) Betere middenklasse • Château Clos Chaumont, Côtes de Bordeaux Cadillac (Okhuysen) • Château Peyrou, Côtes de Bordeaux Castillon (Les Généreux) • Château la Couronne, Montagne Saint- Emilion (Wijnimport J. Bart) • Château Vrai Canon Bouché, Canon Fronsac (Kwast Wijnkopers) • Château Villars, Fronsac (Noordman) • Arthus, Côtes de Bordeaux Castillon (geen importeur in Nederland) • Château Beaumont, Haut-Médoc (geen importeur in Nederland) • Château Thieuley, Entre-Deux-Mers (vooral de witte) (Colaris) • Château Reynon, Premières Côtes de Bordeaux (zowel in wit als rood) (Hosman Vins, Colaris) • Clos Floridène, Graves (vooral de witte) (Colaris) • Château le Sartre, Pessac-Léognan (Okhuysen) Crus classés • Château Haut-Bailly • Château Belgrave • Château de Camensac • Château Latour-Martillac • Château Brane-Cantenac • Château Giscours • Château du Tertre • Château Marquis d’Alesme-Becker • Château Ferrière • Château la Lagune • Château Lagrange • Château La Serre • Château Laroque • Château Clos Fourtet

Reageer op dit item