Reserveer uw ticket voor PERSWIJN proeverij Tejo 2022 - Perswijn
Nieuws

Reserveer uw ticket voor PERSWIJN proeverij Tejo 2022

Maandag 10 oktober 2022 maken diverse wijnmakers uit Tejo hun wijnen voor u open om te proeven. Enkele van deze wijnen zijn nog niet in Nederland verkrijgbaar. Een unieke kans om Tejo, een van de oudste wijnstreken in Portugal, in al zijn diversiteit te ontdekken. Master of Wine Dirceu Vianna Jr komt twee seminars geven over de belangrijkste inheemse druivenrassen en de authenticiteit van de regio.

Naast de wijnen kunt u ook verschillende lokale olijfoliën proeven evenals het zoute water en het flor de sal uit het Estuário do Tejo dat het terroir karakteriseert. Verder vindt u er twee aparte tafels vol wijnen van inheemse druiven en een tafel met de top tien Tejo wijnen die Ronald de Groot heeft geselecteerd. Ook een aantal Nederlandse wijnimporteurs laten hun Tejo wijnen proeven. Dompel u onder in het rijke erfgoed van Tejo. Dit evenement is voor zowel professionals als wijnliefhebbers geheel gratis.

Bezoek aan dit evenement wordt geaccrediteerd door de Wijnacademie met 1PE-punt voor registervinologen.

Programma voor professionals en wijnliefhebbers:

Maandag 10 oktober 2022

12:00-13:00 uur: seminar 1: “Diversity, originality and the exceptional quality of Tejo wines” door Dirceu Vianna Jr MW (gratis)

13:00-18:00 uur: doorlopende proeverij (gratis)

14:00-15:00 uur: seminar “Iconic grape varieties in the Tejo region” door Dirceu Vianna Jr MW (gratis)

Plaats: Hotel Sofitel Legend the Grand Amsterdam, Raadzaal, Oudezijds Voorburgwal 197, 1012 EX Amsterdam

Reserveer uw ticket

Op het evenement zijn onze algemene voorwaarden en privacy policy van toepassing. Reserveren verplicht.

Reageer op dit item