Vacature verkoop/administratief medewerker bij Anfors Imperial - Perswijn
Advertorial

Vacature verkoop/administratief medewerker bij Anfors Imperial

Wie ben jij?

Jij bent degene die ons ondersteunt in het hart van ons wijnbedrijf. Een betrokken serviceverlener die van aanpakken weet, de weg kent in de digitale wereld, telefonisch zaken voor elkaar krijgt en goed vooruit kan denken.

Wie zijn wij?

Anfors Imperial is een snelgroeiende en ambitieuze wijnimporteur met wijnen uit ‘klassiek Europa’. Binnen onze zoektocht focussen wij op het vinden van karaktervolle wijnen van veelal kleinschalige familiebedrijven, in bekende en minder bekende appellaties en van bekende en minder bekende druiven. Het resultaat is een zeer breed en diep aanbod met meer dan 750 wijnen van ruim 130 wijnhuizen.

Wat ga je doen?

Jij draagt dagelijks zorg voor- en houdt zicht op de orderverwerking voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Dit gebeurt in ons boekhoudsysteem in Exact en wordt begeleid met intensief telefonisch contact met zowel collega’s, ons magazijn als klanten door het hele land. Daarbij vragen we je hardop mee te denken over processen, bij ons staat niets in steen gegrift en staan we altijd open voor slimme verbeteringen.

Wat vragen wij?

Wij zoeken een spontane en secure collega die de Nederlandse taal machtig is, energie haalt uit klantcontact en goed zelfstandig kan werken. Relevante werkervaring en affiniteit met computers is een must. Ervaring met het boekhoudsysteem Exact Globe is een pre. 28 – 38 u per week.

Wat bieden wij?

We bieden een uitdagende baan voor vijf dagen per week tegen een marktconform salaris. Bij ons heeft iedereen de vrijheid om vanuit huis te werken waarbij de werkplek volledig wordt ingericht. Er heerst in ons bedrijf professionele werksfeer en je geniet van leuke teamuitjes op de mooiste horeca-locaties van het land.

Herken jij je in bovenstaand profiel?

Herken jij je in bovenstaand profiel en sta je te popelen om in ons kleine team aan de slag te gaan? Dan horen we graag van jou! Mail vóór 11 juli een motivatiebrief en CV naar ingeborg@anfors-imperial.com. Voor deze datum zullen wij per e-mail nog niets communiceren. Heb je dringende vragen en/of opmerkingen, dan vragen wij je telefonisch contact op te nemen via 06 1145 1277.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Reageer op dit item

nl Nederlands