Vacature operationeel manager wijn in Valkenburg - Perswijn
Advertorial

Vacature operationeel manager wijn in Valkenburg

Proef, beleef en schenk jij graag de lekkerste wijnen? Het eerste wijnhotel van Nederland zoekt een gepassioneerde Operationeel Manager Wijn. Dormio Wijnhotel Valkenburg opent nog voor de zomer haar deuren met een uniek wijnconcept. Ben jij onze ‘partner in wine’? Solliciteer nu en bouw mee aan ons exclusieve (hotel)wijnconcept!

Waar kom je te werken?

Dormio Wijnhotel Valkenburg is momenteel nog volop in ontwikkeling en opent voor deze zomer haar deuren. Dit unieke viersterren wijnhotel staat volledig in het teken van wijn; het wijnthema wordt doorgevoerd door het hele hotel en in iedere hotelkamer. De wijnen uit het hotel zijn afkomstig van samenwerkende wijnbouwers en -producenten die een toonaangevende rol zullen spelen in het nieuwe wijnhotel. Dormio heeft als doel met dit exclusieve wijnhotel een begrip te worden in de omgeving en in heel Nederland.

Wat ga je doen?

In de functie van Operationeel Manager Wijn geef je dagelijks leiding aan medewerkers van Dormio Wijnhotel Valkenburg. Ons splinternieuwe hotel heeft een restaurant, een wijnbar en een wijnshowroom. Je primaire taak is om alles te coördineren wat met wijn te maken heeft; van inkoop tot verkoop, voorraadbeheer, calculaties, wijnspijs combinaties en het verzorgen van professionele wijnproeverijen.

Het onderhouden van contacten met onze vaste wijnleveranciers en -producenten uit het Mergelgebied is naast de dagelijkse gang van zaken een belangrijke taak van jouw functie. De leveranciers en producenten zijn mede bepalend voor het succes van het Wijnhotel en zijn nauw betrokken bij de thematische inrichting van de kamers van het hotel.

Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor de omzet en de commerciële doelstellingen van de F&B, de personeelsplanning, de inkoop van beverage gerelateerde items, het beheer en de organisatie van onze wijn- en webwinkel, maar ook voor de aansturing en begeleiding van, en kennis overdracht aan ons F&B team. Professionaliteit, passie en kwaliteit staan bij jou hoog in het vaandel. Jouw streven is om elke gast een optimale kwaliteitsbeleving te geven, ons wijnhotel te laten bruisen en een prominente plek te geven in het culinaire Nederland en daarbuiten. Het exclusieve Dormio Wijnhotel Valkenburg wordt, mede door jouw inbreng, the place to be!

Wie ben jij?

Je bent een echte gastheer/-vrouw met een buitengewone kennis van wijn. Je werkt zelfstandig en bent gestructureerd, communicatief sterk en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Daarnaast ben je een gepassioneerde teambuilder en vind je het niet erg om de mouwen op te stropen. Je bent van nature gedreven om het maximale resultaat te behalen op gasttevredenheid zonder de commerciële doelstelling uit het oog te verliezen.

Wat heb jij Dormio te bieden?

  • HBO werk- en denkniveau
  • Ervaring in de horeca is een must
  • Gespecialiseerde wijnopleiding
  • Vinologenopleiding is een pré
  • Ervaring met administratieve processen

Wat heeft Dormio jou te bieden?

  • Een afwisselende baan op een dynamisch werkplek
  • Passend salaris gebaseerd op jouw kennis en kunde
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Interesse?

Ben je enthousiast, maar heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met Jeffrey Labrijn, Manager Food & Beverage, via jeffreylabrijn@dormio.eu. Herken je jezelf in het bovenstaande profiel en wil je direct solliciteren? Klik dan op onderstaande button “Nu solliciteren” en stuur ons jouw motivatiebrief en CV met foto. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Reageer op dit item

nl Nederlands