PERSWIJN Wijnconcours Spanje - Perswijn
Nieuws

PERSWIJN Wijnconcours Spanje

In samenwerking met de ICEX/Economische en Commerciële afdeling van Spanje, organiseert PERSWIJN het Wijnconcours Spanje. De winnende wijnen zullen, evenals de eervolle vermeldingen, uitgebreid besproken worden in het PERSWIJN supplement SPANJE. Dit supplement zal uitgebracht worden bij PERSWIJN # 4 (editie ‘juni/juli 2021’, vanaf 12 juni verkrijgbaar). Binnen de volgende categorieën zullen de wijnen beoordeeld worden:

Categorieën

 1. Beste wijn prijs/kwaliteit
 2. Mousserend
 3. Bio wit met importeur
 4. Wit zonder importeur
 5. Wit t/m €10
 6. Wit boven €10
 7. Bio rood met importeur
 8. Rood zonder importeur
 9. Rood t/m €15
 10. Rood boven €15
 11. Rosé
 12. Zoet/versterkt met importeur

Data van belang:
28 februari 2021: Sluitingsdatum inschrijftermijn
19 maart 2021: Sluitingsdatum ontvangst proefflessen
12 juni 2021: Bekendmaking van de winnaars via persbericht, website, social media en nieuwsbrieven, en tevens verschijningsdatum van het PERSWIJN supplement SPANJE (bij PERSWIJN # 4 – 2021)

Inschrijving en kosten:
In tegenstelling tot wat u gewend bent, kunt u zich voor het wijnconcours SPANJE uitsluitend inschrijven via onderstaande link. Dus NIET via het Perswijn flesaanvraagsysteem. U kunt zich vanaf 8 februari 2021 inschrijven voor het PERSWIJN WIJNCONCOURS SPANJE via de ICEX/Economische en Commerciële afdeling van Spanje

Let op: de inschrijftermijn sluit op 28 februari 23:59 uur! 

Er wordt een maximum aantal van 1.000 flessen gehanteerd dat ingeschreven kan worden voor het wijnconcours SPANJE. Wij behouden ons het recht voor de inschrijving eerder te sluiten bij het bereiken van dit maximum aantal.

De deelnemende wijnen moeten een minimale consumentenprijs hebben van €4,95 voor de stille wijnen (wit, rood, rosé) en € 5,95 voor de mousserende en versterkte wijnen. Met het oog op verkrijgbaarheid voor de consument, dienen ze ruim op voorraad te zijn. Van elke deelnemende wijn moeten 2 proefflessen worden opgestuurd, uiterlijk vóór 19 maart 2021. Alle finalewijnen krijgen een vermelding in het PERSWIJN supplement SPANJE.

Deelname aan het Spaans wijnconcours kost €30 (incl. btw) per wijn.

Inschrijven voor het PERSWIJN Wijnconcours Spanje

Bekendmaking, publicatie en promotie

Zoals hierboven vermeld, worden de winnende wijnen en de eervolle vermeldingen in de PERSWIJN WIJNCONCOURS supplementen opgenomen met een foto van de fles, een uitgebreide proefnotitie en aanvullende verkoopgegevens. De winnende wijnen hebben nog een extra pagina in dit supplement, met achtergrondinformatie over het wijnhuis en de wijn. De PERSWIJN WIJNCONCOURS supplementen 2021 zullen op A5-formaat uitgebracht worden, en alle abonnees van PERSWIJN krijgen het supplement gratis bij respectievelijk PERSWIJN # 4 en # 8 (juni en december 2021) thuisgestuurd. Ook zal het supplement in de losse verkoop mee geseald worden met het reguliere nummer en zal het via onze webshop te verkrijgen zijn. Als deelnemer kunt u uiteraard extra exemplaren aanschaffen. Naast aandacht in het blad zal er via de website, de nieuwsbrieven en social media actief promotie gemaakt worden voor de concoursen en de ontknoping ervan. Bovendien krijgen de winnende wijnen elk een eigen video waarin de wijn uitgebreid besproken wordt. Deze video kunt u op uw eigen social media delen en onder de aandacht van uw klanten brengen.

In verband met de uitvoerbaarheid van dit project benadrukken we dat het belangrijk is dat de deelnemers zich houden aan de spelregels betreffende informatie over verkrijgbaarheid, consumentenprijzen, termijnen voor zending van proefflessen, informatie, betaling, enz. Als niet aan deze spelregels wordt voldaan, kan de deelname worden ingetrokken, zonder teruggave van het deelnamebedrag of de proefflessen.

Insturen

Plak op de achterkant van de fles (NIET over het etiket!) een sticker met daarop:
WIJNCONCOURS – Naam importeur – Naam wijn – Prijs

En stuur deze goed verpakt naar:

PERSWIJN
WIJNCONCOURS
Middenweg 193
1098 AN Amsterdam (Nederland)

Reageer op dit item