Persbericht: Uitgestelde activiteiten - Perswijn
Nieuws

Persbericht: Uitgestelde activiteiten

Door het coronavirus hebben wij ook de nodige veranderingen in ons programma moeten aanbrengen:
  • De Tejo proeverij van 20 april hebben we kunnen verschuiven naar maandag 5 oktober. Als u al een kaartje had gekocht, blijft dat gewoon geldig op 5 oktober.
  • De Sustainable South Africa proeverij van 25 mei hebben we afgelast.
  • De publicatie van de Koopgids Duitsland, het resultaat van het Perswijn wijnconcours Duitsland, verschuift en komt uit samen met Perswijn #6 (12 september). Nu bijna iedereen thuis werkt, blijkt het lastiger de flessen te verzamelen en op te sturen. Wij geven de importeurs wat meer tijd.
  • Dan verschuift ook de publicatie van de Koopgids 100 beste van 2020, het resultaat van het Perswijn wijnconcours 100 beste van 2020.  Die krijgt u op 5 december samen met Perswijn #8 op de mat.
  • En helaas, Grootspraak, onze wijnrestaurantgids, zal dit jaar niet verschijnen. De wijnbars en restaurants zijn nog voor onbepaalde tijd gesloten. Als ze weer open gaan, moeten ze rustig op kracht kunnen komen. Dat betekent dat wij te weinig tijd hebben voor inspectie. Volgend jaar draaien de wijnbars en restaurants weer op volle sterkte en is een eerlijke inspectie mogelijk. In december 2021 kunnen we u dan blij maken met een prachtige gids.
Blijf gezond en sterk!
Hartelijke groet,
Team Perswijn

Reageer op dit item