Flesaanvraag PERSWIJN #3 2020 (Deadline 7 maart) - Perswijn
Flesaanvraag rubriek geselecteerd
PERSWIJN rubriek "Geselecteerd"
Nieuws

Flesaanvraag PERSWIJN #3 2020 (Deadline 7 maart)

Geachte importeur,

Graag vragen wij uw aandacht voor de aanvraag van proefflessen voor PERSWIJN #3 2020, te verschijnen 2 mei 2020. De uiterste datum voor het inzenden van flessen is 7 maart 2020 maar een zo spoedig mogelijke verzending wordt gewaardeerd.

Het kan voorkomen dat wij proefthema’s niet kunnen plaatsen in de editie van PERSWIJN waarvoor het proefthema initieel is aangevraagd. In dit geval schuift het thema door naar de daarop volgende editie van Perswijn. De doorgeschoven thema’s zijn dikgedrukt aangegeven in de onderstaande flesaanvraag.

Is dit de eerste keer dat u meedoet met de flesaanvraag? Hier vindt u een uitleg!

Flesaanvraag PERSWIJN #3 2020

  1. Rode wijnen uit de Loire (met uitzondering van Vin de France) (doorgeschoven thema)
  2. Wijnen op basis van grüner veltliner (minimaal 85%) (doorgeschoven thema)
  3. Witte wijnen uit de Loire (met uitzondering van chenin blanc) (doorgeschoven thema)
  4. Rode en witte AOC-wijnen uit de Languedoc o.a.: Minervois, Corbières, Pic-saint-Loup, St Chinian, Faugères, Cabardès, Fitou, Limoux etc. (doorgeschoven thema)
  5. Rode, witte en rosé wijnen uit Bordeaux AOC en Bordeaux Supérieur AOC
  6. Rode, witte en rosé wijnen uit Veneto o.a.: Amarone, Bardolino, Breganze, Soave, Valpolicella etc. (met uitzondering van Pinot Grigio delle Venezie en Prosecco)
  7. Wijnen van gewürztraminer/gewurztraminer (100%)
  8. Witte wijnen uit Chili en Argentinië
  9. Rosé uit Portugal en Spanje

 

Vernieuwde flesaanvraag

Naar aanleiding van een enquête begin dit jaar, hebben wij een nieuw, online systeem laten bouwen voor onze flesaanvraag. Dit nieuwe systeem maakt het insturen van flessen makkelijker en overzichtelijker. Uw voordelen:
  • In uw eigen Perswijn-account heeft u 24/7 inzicht in de wijnen die u heeft aangemeld.
  • Hier kunt u tevens de status van de aangemelde wijnen volgen; van ‘verstuurd’, ‘ontvangen’, ‘geproefd’ tot aan ‘gepubliceerd’.
  • U heeft hier dus ook een overzicht van welke wijn in welke editie van Perswijn wordt gepubliceerd.
  • U kunt in uw Perswijn-account ook de nieuwe flesaanvraag lezen. De kans dat u een flesaanvraag mist, is kleiner en u krijgt minder herinneringsmails.
  • U communiceert alle informatie over de wijn (importeursnaam, verkooplocaties, prijs(categorie) etc.) via een 4-cijferig nummer vermeld op de fles óf via een makkelijk op sticker te printen QR-code.
  • Elke aangemelde wijn krijgt een eigen productpagina op onze website met proefnotitie, beoordelingen, gewonnen prijzen en één of meerdere verkooplocaties.
Op deze productpagina is het tevens mogelijk tegen een geringe betaling een link naar uw webshop toe te voegen om de verkoop te stimuleren.
De bedoeling is dat u eind februari (met de flesaanvraag voor Perswijn #4) van het flesaanvraagsysteem gebruik gaat maken. Wij houden u op de hoogte!

Op de bovengenoemde wijnen is hetvolgende van toepassing:

  1. Mocht u vragen hebben, neem dan contact met ons op. Voor alle wijnen geldt dat er voldoende van op voorraad moet zijn. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u bellen naar +3120-6922108 of mailen naar Bonne Benschop: bonne@perswijn.nl.
  2. De ingezonden wijnen zullen worden gebruikt voor artikelen in Perswijn. De wijnen worden in de rubriek ‘Geproefd & Beoordeeld’ besproken en sommige wijnen komen ook in de rubriek ‘Geselecteerd’ met een uitgebreide proefnotitie.
  3. De winnende wijnen van de PERSWIJN Wijnconcoursen worden gepubliceerd in de PERSWIJN KOOPGIDSEN.
  4. Deelname aan de flesaanvraag voor de rubriek ‘Geproefd en Beoordeeld’ is gratis. Deelname aan het PERSWIJN Wijnconcours is betaald.
  5. Vermelding van consumentenprijs geschiedt in de vorm van directe prijsvermelding bij importeurs die direct aan de consument leveren of in de vorm van een prijscategorie, gebaseerd op de uiteindelijke consumentenprijs, bij importeurs die niet rechtstreeks aan de consument leveren. Prijscat. 1: tot € 4,- ; Prijscat. 2: van € 4,- tot € 5,-; Prijscat. 3: van € 5,- tot  € 7,50; Prijscat. 4: van  € 7,50 tot € 10,-; Prijscat. 5: van € 10,- tot € 12,50; Prijscat. 6: van € 12,50 tot € 15,-; Prijscat 7: van € 15 tot € 20; Prijscat. 8 van € 20,- tot € 30,-; Prijscat. 9 van € 30,- tot € 50,- en prijscat. 10 van wijnen van meer dan € 50,-.

Om iets te laten zien van de werkwijze van het panel, willen we graag (vertegenwoordigers van) importeurs uitnodigen eens een keer met het panel mee te proeven. Heeft u daar belangstelling voor, neem dan even contact op via een van de telefoonnummers of door middel van een e-mail.

Verzendadres flesaanvraag

PERSWIJN Flesaanvraag
Middenweg 193
1098 AN Amsterdam
Nederland

Graag een etiket achterop de fles plakken (graag niet op het wijnlabel) met hierop: vermelding van welke flesaanvraag of wijnconcours, consumentenprijs/ prijscategorie en naam van de importeur.  Indien dit niet mogelijk is, kunt u deze informatie sturen naar bonne@perswijn.nl.

(Bij geen gehoor op dit adres kan de wijn afgeleverd worden bij een van de buren)

Reageer op dit item

nl Nederlands