De beste Bordeaux 2015 van de PERSWIJN proeverij per appellation (met proefnotities). Zijn deze ook uw favoriete keuzen? - Perswijn
Nieuws

De beste Bordeaux 2015 van de PERSWIJN proeverij per appellation (met proefnotities). Zijn deze ook uw favoriete keuzen?

Volgens de proefnotities van Ronald de Groot in PERSWIJN #2 (2018) waren dit de beste Bordeaux wijnen van de UGCB proeverij van vorig jaar. Welke wijnen uit deze lijst zou u willen proeven? Vertel het ons en ontdek de antwoorden van andere wijnliefhebbers!

Maandag 25 februari 2019 vindt de jaarlijkse PERSWIJN-proeverij van de Union des Grands Crus de Bordeaux plaats. Door het enorme succes hebben we de proeverij ondergebracht op een grotere locatie. We zullen u vol trots ontvangen in de Beurs van Berlage te Amsterdam. De professionaltickets zijn uitverkocht. Maar er zijn nog de laatste consumententickets. Abonnees hebben een code toegestuurd gekregen waarmee ze met korting tickets kunnen kopen. Klik voor meer informatie.

De beste Bordeaux 2015 van de PERSWIJN proeverij per appellation. Welke wijnen uit deze lijst zou u willen proeven?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

4 Reacties

  1. ik heb bijna alles maar aangevinkt….moest er helaas een laten vallen aangezien max.aantal 25 was 🙂
    wordt je dan als alcoholist aangemerkt ?

  2. Op deze lijst ontbreekt Les Carmes Haut Brion, een rode Pessac-Léognan met een hoog cabernet franc gehalte. Aanrader voor de liefhebbers, en heel interessant om dit château in zijn ontwikkeling verder te volgen!

    1. De st.estephe van 2014 heb ik wat van binnengehaald en was daar heel goed weinig regen ,in 2015 is daar veel regen gevallen.2014 is ook klassieker dan 2015.2015 is ook sneller op dronk .

Reageer op dit item