Poll: Wat is uw favoriete druivenras uit de Ahr? - Perswijn
Nieuws

Poll: Wat is uw favoriete druivenras uit de Ahr?

Op minder dan drie uur rijden van ons land ligt een van de meest spectaculaire wijnbouwgebieden van Europa: Ahr. Dit wijnbouwgebied heeft, ondanks zijn noordelijke ligging, zijn faam vergaard met rode wijnen van spätburgunder en frühburgunder. Het prachtige dal, met zijn steile hellingen van leisteen en Grauwacke, vormt een echt pinotparadijs, waarvan de beste wijnen zich kunnen rekenen tot de wereldtop. Maar er is nog meer. Wat is uw favoriete druivenras? Vertel het ons en ontdek de antwoorden van andere wijnliefhebbers!

En niet om te vergeten:  Reserveer nu uw ticket voor de PERSWIJN Ahr-proeverij op zondag 21 oktober.

Wat is uw favoriete Ahr druivenras?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Reageer op dit item