Aanbevolen wijnen: Penedès, Costers del Segre, Conca de Barbera - Perswijn
Video

Aanbevolen wijnen: Penedès, Costers del Segre, Conca de Barbera

Iedere dinsdagavond komt het Perswijn proefpanel in de kelder van de burelen van Perswijn aan de Middenweg in Amsterdam bijeen om 24 wijnen te proeven en te beoordelen. In de dagen erna licht hoofdredacteur Ronald de Groot als sneak preview op het verslag in het magazine enkele wijnen uit, die opmerkelijk zijn bevonden. En dus van harte worden aanbevolen. De volledige proefnotities kunt u vinden in PERSWIJN #8 2018. Dit zijn de uitgelichte wijnen van deze week:

Catalunya, Viognier/ma terra Celesti 2017, Costers del Segre
Pares Balta, Blanc de Pacs 2017, Penedès
Las Cuadras, Viognier/muscat 2017, Costers del Segre
Alto Siós, 2013, Costers del Segre
Clos Mont-Blanc, Unic 2013, Conca de Barbera
Clos Pons, Alges 2012, Costers del Segre

Reageer op dit item