Nieuws

Word standhouder op PERSWIJN Jour du Rhône

Maandag 12 november 2018 organiseert PERSWIJN een overzichtsproeverij (voor professionals en voor consumenten) van wijnen uit Noord- en Zuid-Rhône, het oudste wijngebied van Frankrijk. We nodigen u als importeur van harte uit hieraan deel te nemen met uw wijnen. De reden voor deze proeverij is de afnemende aandacht van de horeca voor wijnen uit dit klassieke wijngebied. Hier willen we graag met úw hulp verandering in brengen.

De locatie van deze wijnproeverij is in Amsterdam of Den Haag, afhankelijk van het aantal deelnemers. Inmiddels hebben de volgende wijnhuizen zich reeds aangemeld : Il Chave, René Rostaing Alain Graillot, Bernard Gripa, Oratoire St. Martin, Domaine de la Mordorée, Ferraton Père et Fils, Christophe Semaska, Bernard Magrez, Louis Chèze, Charles et François Tardy, Château d’Aqueria, Domaine du Roucas de Saint-Pierre, Famille Thibon-Macagno, Domaine de Coyeux, Ogier, Clos de l’Oratoire, Jean-Luc Colombo, Domaine de Marcoux, Les Vins de Vienne van de wijnmakers Cuilleron, Villard en Gaillard, Famille Perrin, Clusel-Roch, Domaine Combier, Domaine la Cabotte, Domaine Ferme Saint Martin, Miraval, Château de Beaucastel, Domaine du Clos des Tourelles, Mourgues du Grès, Domaine Alary, Le Clos du Caillou, Domaine du Bon Remède, Domaine Durand, Bastide St. Vincent, Rémi Niero, Domaine Chanssaud en Maison Brotte.

Wilt u standhouder worden?

Schrijf u vóór 30 juni in. Neem voor meer informatie contact op met Petri Houweling, tel: +31(0)6-54653803 /mail: petri@perswijn.nl

Foto: Alain Jaume & Fils

2 Reacties

Reageer op dit item