Nieuws

Vacature: commercieel medewerker

Commercieel medewerker

Bossenbroek is in Nederland sinds 1938 dé referentie in de sector van wijnaccessoires en wijnopslagsystemen. Samen met Girbal – Le Soin du Vin uit Brussel vormen wij veruit de grootste onderneming in deze sector voor de Benelux, zowel qua omzet, productassortiment als logistieke structuur. Binnen onze sector verzorgen wij de distributie voor de bekendste merken. Wij zoeken een polyvalente commerciële collega voor een voltijdse functie van onbepaalde duur.

Functie:

Jij wordt de drijvende commerciële kracht van het verkoopkantoor in Driebergen (Utrecht). Je werkt 1 à 2 dagen per week vanuit het verkoopkantoor met showroom te Driebergen (Utrecht). Daar informeer je de klanten en verkoop je telefonisch. Je volgt prijsaanvragen, bestellingen en leveringen op. De andere dagen bezoek je bestaande en nieuwe klanten. Het cliënteel bestaat hoofdzakelijk uit gespecialiseerde wijnhandelaren, slijterijen en horeca-groothandel waarmee je een langetermijn relatie opbouwt. Je vertegenwoordigt de onderneming tijdens beurzen. Af en toe is fysieke hulp welkom bij het verzenden van wijnopslagsystemen.

Je krijgt een opleiding om het uitgebreide productassortiment zo snel mogelijk onder de knie te krijgen. Je werkt binnen een verkoopsteam met ervaren collega’s. Jullie ondersteunen elkaars werk en werken samen in nauw onderling overleg. Je rapporteert rechtstreeks aan de directeur-eigenaar te Brussel.

Belangrijk:

– Je hebt verkoopervaring.

– Je combineert gedrevenheid met commerciële flair.

– Je hebt algemene computerkennis.

– Je bent lichamelijk fit en werkt zelfstandig, nauwgezet en snel.

– Driebergen is vanuit je woonplaats vlot bereikbaar.

– Je houdt van wijn.

– Kanperswijnen met ervaring in één van de volgende sectoren hebben een voetje voor: wijn, slijterijen, gedekte tafel, kerstpakketten/premiums, horeca,

horeca-groothandel, horeca-inrichting.

– Je bent uiterlijk per 1 september beschikbaar.

Wij bieden vast werk in een leuke sector met kwaliteitsproducten binnen een klein en hecht team in een internationale context. Het werk, de producten en het cliënteel zijn zeer gevarieerd.

Interesse? Stuur dan uw motivatiebrief en cv per e-mail aan willem.van.gool@girbal.be.

Meer info over onze onderneming en producten op http://www.bossenbroekbv.nl/ en www.girbal.be.

Reageer op dit item