Vacature: ondernemend vinoloog - Perswijn
Nieuws

Vacature: ondernemend vinoloog

Schaapveld.gif

Wijnhandel Schaapveld is een toonaangevende wijnspeciaalzaak en is gevestigd in een fraai middeleeuws pand in de hanzestad Zutphen. Wij verkopen aan particulieren, horeca en bedrijfsleven. In het pand bevindt zich ook het kantoor van de succesvolle inkooporganisatie Les Généreux.

Wegens voortdurende omzetgroei en toename van activiteiten zoeken wij op korte termijn ter versterking van ons huidige team van 8 mensen een

ondernemende vinoloog

voor binnendienst (winkelverkoop/administratie) en buitendienst verkoop.

Een afwisselende functie in een dynamische wijnhandel, 40 uur per week van dinsdag t/m zaterdag met ontwikkelingsmogelijkheden. We zoeken een enthousiaste wijnliefhebber op mbo/mbo+ niveau, accuraat en dienstbaar met goede communicatieve en representatieve eigenschappen die in staat is om verder te bouwen aan het succes van onze wijnhandel.

Interesse en wil je meer weten? Bel dan voor meer informatie met Ton Schaapveld of stuur per mail uw cv met pasfoto.

Wijnhandel Schaapveld

Ton Schaapveld

Tel: 0575-51.44.27

Mail: info@schaapveld.nl

www.schaapveld.nl

www.lesgenereux.nl

Reageer op dit item