Twee nieuwe Magisters Vini - Perswijn
Nieuws

Twee nieuwe Magisters Vini

Nederland heeft er twee nieuwe Magisters Vini bij! Het zijn Tjitske Brouwer en Lars Daniëls. Ze hebben met succes het zeer zware theorie- en praktijkexamen afgelegd. Vanaf 30 november zullen ze zich, na de formele verdediging van hun eindscriptie, officieel met de prestigieuze titel MV mogen sieren.
Nederland heeft er twee nieuwe Magisters Vini bij! Het zijn Tjitske Brouwer en Lars Daniëls. Ze hebben met succes het zeer zware theorie- en praktijkexamen afgelegd. Vanaf 30 november zullen ze zich, na de formele verdediging van hun eindscriptie, officieel met de prestigieuze titel MV mogen sieren. Tot nu toe was Ron Andes – geïnterviewd in Perswijn nr. 7 – Nederlands enige Magister Vini.

Tjitske Brouwer drijft samen met Marc Collard het welbekende Vinoblesse in Baarn. De specialisatie van Vinoblesse, biologische wijnen, bepaalde ook het thema voor haar eindscriptie. Lars Daniëls is eveneens werkzaam in de wijnhandel, en wel voor Passport Wijnen in Soest. Hij wijdde zijn scriptie aan riesling.

Reageer op dit item