Vacature: accountmanager - Perswijn
Nieuws

Vacature: accountmanagerAccount Managers m/v
  full time

Ter versterking van het team van TOT-PR, dat vooralsnog alleen uit vrouwen bestaat, zoeken wij op korte termijn twee accountmanagers (25 – 30 jaar) die bij ons passen. Heb jij minimaal drie jaar werkervaring in Communicatie en PR, enige affiniteit met wijn en food en spreek je naast Engels ook nog Frans of Spaans?

Dan heeft TOT-PR interesse in je!

TOT-PR is een klein, dynamisch, internationaal georiënteerd Rotterdams PR- en Communicatiebureau met een bijzondere specialisatie: wijn en food. Onze activiteiten zijn samen te vatten in drie disciplines: Strategie & Planning, Evenementenorganisatie en Tekstproductie.

Wij werken voor bedrijven en overheidsorganisaties. De meeste van onze klanten zitten in de wijn- en foodsector en zijn gevestigd in Frankrijk, Spaans sprekende landen, Australië en Zuid-Afrika. Dit betekent dat wij dagelijks over grenzen heen denken en rekening moeten houden met cultuurverschillen. Een uitdaging dus!

Voor onze klanten maken we PR- en communicatieplannen gebaseerd op marktanalyses en onderzoek, organiseren we proeverijen, persreizen, handelsbijeenkomsten, seminars en persevenementen en bedenken we winkel- en productpromoties. We schrijven persberichten, artikelen, wervelende handelsmailingen en folderteksten. Bovendien begeleiden we drukwerk; van advertenties tot nieuwsmagazines.

In je functie als Account Manager, ben je verantwoordelijk voor één of meerdere accounts: van het schrijven van een communicatieplan tot het uitvoeren van de activiteiten uit dat plan. Tevens onderhoud je voor je accounts de contacten met klant, pers, handel, externe relaties, creatieve bureaus, tekstschrijvers, etc. Ook planning en budgetbeheer vallen binnen je functie.

Als persoon, heb je gevoel voor humor, ben je collegiaal, gezellig, prettig in de samenwerking en in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken. Je kunt goed communiceren, organiseren en gestructureerd aan meerdere projecten tegelijkertijd werken. Je bent commercieel, weet van aanpakken, bent gedreven en hebt geen negen tot vijf mentaliteit.

Als opleiding heb je HBO Communicatie, Hogere Hotelschool,  Frans gestudeerd of een andere voor de functie relevante studie gedaan.

Enthousiast geworden?

Stuur dan je curriculum vitae per mail samen met een korte motivatie waarom je denkt dat je in ons team past naar: anneke@totpr.nl.

Voor meer informatie

kun je contact opnemen met Anneke Tot : 010- 2211316. Kijk ook op http://www.totpr.nl/.

Reageer op dit item